Radu Valcan debuteaza pe scena Teatrului Mic

Publicat pe

Radu Valcan va debuta in teatru cu spectacolul “Primavara la Roma a Doamnei Stone”, in regia Lianei Ceterchi, la Teatrul Mic, acolo unde repeta de doua luni.
 

Este o experienta pe care mi-am dorit-o, inca ma acomodez cu senzatia pe care o ai pe scena, este un mod de lucru diferit de cel din televiziune. Consider ca e foarte important sa inveti tot timpul si in toate domeniile. Premiera va avea loc in februarie, speram la inceputul lunii. Este o onoare pentru mine sa particip la repetitii alaturi de actori cu experienta, de la care am numai de invatat: Dana Dembinski, Oana Albu, Mihaela Radescu, Stefan Lupu, Petrica Moraru etc. Personajul meu este unul dintre tinerii italieni ai Romei, ce se invart in inalta societate, in cautare de faima si bani' a declarat Radu, care si imparte timpul intre repetitiile de la Teatru Mic si filmarile pentru sezonul 2 al serialului Pariu cu viata'.
Sursa: ProTV

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter