Radu Valcan, in vacanta in America

Publicat pe

Radu Valcan, protagonistul serialului care va fi difuzat din toamna pe Acasa TV, a imbinat utilul cu placutul, profitand de vacanta din America pentru a urma un curs de actorie.

„Am mers alaturi de prietenul meu, Tudor Petrut, la cateva intalniri ale unuia dintre cele mai puternice sindicate de la Hollywood. Acolo am participat la o serie de workshop-uri la care am mai deslusit cateva din secretele actoriei. Am intalnit multi actori la inceput de drum, ca si mine, care bateau la portile afirmarii si i-am admirat pentru seriozitatea si ambitia lor. In Los Angeles sindicatele actorilor sunt foarte puternice si-ti pot oferi, daca esti membru, intrarea la Hollywood. Acolo l-am cunoscut pe Djimon Hounsou, partenerul lui Leonardo DiCaprio din filmul Blood Diamond'. Ne-am reintilnit apoi in aeroport si m-a surprins cand m-a salutat si mi-a urat succes in cariera', spune Radu.

Radu Valcan

In cele 16 zile cat a stat in America, Radu a mers la diverse prezentari de moda, la lansari, la un spectacol Cirque de Soleil si si-a incercat norocul si la cazinourile din Las Vegas.

Radu Valcan

Am jucat si eu cateva zeci de dolari dar nu am castigat decat experienta', marturiseste acesta amuzat.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter