Radu Vâlcan prezintă “Insula iubirii”

Publicat pe

Radu Vâlcan se pregăteşte în aceste zile sa plece în Thailanda de unde va prezenta show-ul Insula iubirii' (Antena 1).

 

radu valcan1

 

Sa fii prezentatorul unui format de succes international, sa ai ocazia sa filmezi in Thailanda, sa poti lucra cu o echipa de profesionisti si prieteni, sunt cateva din motivele care m-au atras la acest proiect. Va fi ceva nou pentru mine, mai ales ca rolul prezentatorului nu este doar acela de a introduce in scena personaje, ci voi fi in permanenta in mijlocul concurentilor si al tentatiilor, le voi cunoaste povestile, le voi da sfaturi, voi media conflicte. Thailanda este una din tarile mele preferate, unul dintre cele mai frumoase locuri in care am ajuns pana acum, asa ca in aceasta primavara va invit si pe dumneavoastra pe Insula iubirii', locul in care emotiile se vor trai la intensitate maxima!', a declarat Radu Valcan.

 

4 cupluri care au relatii de lunga durata insa nu au decis inca sa faca marele pas isi vor putea testa relatia prin intermediul acestui reality –show si vor afla astfel daca cel/cea alaturi de care au petrecut atatia ani este cu adevarat jumatatea lor. Opt persoane total necunoscute până în acel moment vor încerca să seducă fiecare concurent în parte și vor face tot ce le stă în putință pentru a le testa sentimentele.

 

Filmările se vor desfășura, in premiera pentru o productie romaneasca,  în Thailanda, in locatii exotice si se vor desfasura in sistem de reality, participantii fiind supravegheati 24 de ore din 24.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter