Radu Vâlcan şi Adela Popescu – Un cuplu special în paradis

Publicat pe

Aflat în Thailanda, acolo unde au avut loc filmările pentru reality show-ul „Temptation Island – Insula iubirii', Radu Vâlcan a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o determina pe Adela, viitoarea lui soție să ia primul avion spre acest paradis exotic.

 

„Pentru că știam că este și destinația ei preferată, o tachinam întruna cu tot felul de fotografii de acolo – cu mine, cu peisaje, cu feluri de mâncare deosebite. Și pentru că și ea știa că îmi e dor de ea și de căței, îmi trimitea și publica poze de acasă', povestește amuzat Radu Vâcan.

 

Fotografiile publicate de Radu și Adela pe conturile lor de Facebook și Instagram și schimbul de replici dintre cei doi au stârnit numeroase comentarii din partea fanilor, cu toții fiind de acord că Adela și Radu formează un cuplu special.

 

Firea romantică a lui Radu a ieșit încă o dată la iveală prin intermediul cuvintelor frumoase care au însoțit fotografiile dedicate Adelei, iar bucuria lui în momentul în care și-a îmbrățișat din nou logodnica a fost evidentă: „A ajuns! E aici', a scris pe Facebook prezentatorul emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii'.

 

Radu Vâlcan şi Adela Popescu – Un cuplu special în paradisRadu Vâlcan şi Adela Popescu – Un cuplu special în paradis

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter