Radu Valcan si Madalina Draghici filmeaza in Turcia

Publicat pe

In Turcia, se va auzi pentru prima data „Actiune' pentru noul proiect in care vor juca Radu Valcan, Madalina Draghici si Diana Dumitrescu.

Pentru a filma povestea de dragoste dintre un arab si o romanca, actorii si echipa de filmare se vor afla pentru 17 zile la Bodrum.

Madalina Draghici

„Faptul ca am rolul principal ma obliga si ma ambitioneaza in acelasi timp. Am intalnit o echipa profesionista care munceste enorm, care se dedica in fiecare zi si sunt convins ca rezultatul va fi unul excelent.', declara Radu Valcan.

Radu Valcan

Nu am mai fost niciodata in Turcia, asa ca aceasta calatorie are inca un bonus: voi merge intr-un loc nou pentru mine. Oricum, dat fiind scopul deplasarii sunt convinsa ca si daca mergeam pe Luna mi s-ar fi parut minunat . Cartile citite, filmele vizionate, exercitiile de concentrare, de dictie, de stare, de voce si repetitiile din Buftea au facut ca eu, incet, incet sa incep sa descopar actoria', marturiseste Madalina Draghici.

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu este foarte incantata de inceperea filmarilor la noul proiect si de rolul fetei rele pe care-l va interpreta: Sunt foarte fericita ca plec in Turcia la filmari, de abia astept sa-mi descopar noul personaj, sa lucrez la el si sa-l construiesc si sper ca va fi unul reusit'.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter