Radu Valcan si Madalina Draghici vin la ”Dansez pentru tine”

Publicat pe

Radu Valcan si Madalina Draghici, protagonistii noului proiect Acasa TV, vor dansa pentru un caz umanitar la show-ul „Dansez pentru tine'.

Melodia aleasa este „Iubesti un vis' care va fi pe genericul productiei in care cei doi vor juca si care va fi difuzata din toamna.

Radu Valcan, Madalina Draghici

Am inceput deja repetitiile de 3 zile si am febra musculara. Am norocul sa lucrez din nou cu Doina Botis, o coregrafa de exceptie care ma cunoaste foarte bine. Va fi un dans frumos mai ales ca dansam pe o piesa superba pe care atat eu cat si Madalina o stim de la filmarile pentru noua productie MediaPro Pictures din Egipt', spune Radu Valcan care a fost concurent la „Dansez pentru tine'.

„Ma bazez pe Radu pentru ca are experienta in acest domeniu si asta se simte la repetitii. Nu ma asteptam sa fie asa de greu, eu nu am mai dansat in felul acesta niciodata si mi se pare dificil. In acelasi timp imi place foarte tare. Sunt foarte ambitioasa si vreau ca totul sa iasa perfect, vreau sa avem un dans greu care sa iasa foarte bine.', completeaza Madalina.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter