Raluca Bădulescu a petrecut o seară ca în filme

Publicat pe

Aglomerație mare la vizionarea în avanpremieră a primului episod din serialul „Dragoste infinită', ce va debuta luni, 20 martie, la ora 20:00, la Kanal D.  Andreea Mantea, Teo Trandafir, Gabriela Cristea,  Tavi Clonda, Ilinca Obădescu, Raluca Bădulescu, Florentina Opriș au fost prezente pe covorul roșu în așteptarea celui mai tare serial al primăverii!

Raluca Bădulescu a petrecut o seară ca în filmeRaluca Bădulescu a petrecut o seară ca în filme

În luna martie, la implinirea a 10 ani de Kanal D, stația dăruiește spectatorilor o poveste de dragoste superbă ce îi are ca protagoniști pe  Burak Ozcivit, deja cunoscut de fanii serialelor turcești pentru rolul Bali Bey din , dar și Neslihan Atagul. 

Prezentă la eveniment, Ilinca Obădescu prezentatoarea de știri a postului Kanal D a dezvăluit în exlusivitate pentru viva.ro, dacă ea crede în dragoste la prima vedere: 

„Cred în dragoste la prima vedere, dar cred că o relație se construiește în timp. Și cred că dragostea, nu știu daca durează ea 3 ani sau nu, dar cred că dragostea se transformă la un moment dat într-o prietenie frumoasă pentru că fluturii ăia de dragoste la prima întalnire trec în timp. Ei mai reînvie din când în când, dar nu poți să fii într-o stare continuă timp de zeci de ani. După 10-20 de ani de relație dragostea se transformă în prietenie și e foarte greu.. Fluturi poți avea de foarte multe ori în viață, însă e greu să transfori o iubire, într-o frumoasă relație de prietenie și respect.'

Iubirea infinită este simțită de asemenea de frumoasa prezentatoare aceasta a dezvăluit că simte dragoste infinită pentru două persoane extrem de importante din viața ei!

'Dragostea infinită o port părinților mei și  dragoste inifinita le voi purta copiilor mei indiferent de câte  greșeli vor face, tot ai mei vor fi! Asta simt și din partea părintilor, care indiferent de ce decizii am luat în viață m-au iubit și m-au sprijinit și cred că asta înseamnă dragoste infinită! Dragosta infinită poate să apară și după ce ai stat mai mulți ani cu bărbatul vieții tale și atunci vei putea să o simți într-adevăr…pentru că dacă o spui atunci când sunt acei fluturași este doar o iluzie.'

Cei prezenți la eveniment s-au bucurat de momentele hazlii oferite de vedetele Kanal D; astfel, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au copiat  scena sărutului de pe panoul publicitar cu cei doi îndrăgiți actori, iar Andreea Mantea i-a oferit un pupic generos actorului Burak Ozcivit direct pe …afiș.

Bianca Ion

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter