Raluca Lăzăruţ, la un pas de a pierde avionul, în drum spre evenimentul de 8 Martie

Publicat pe

Invitată să prezinte evenimentul care a marcat trecerea la sezonul primăvară-vară 2013 pentru brandurile Louis Vuitton, Valentino, Roberto Cavalli, Escada, Ermanno Scervino şi Stefanel, vedeta Kanal D Raluca Lăzăruţ a trebuit să treacă mai întâi printr-o serie de peripeţii.

 

Pe 8 martie, Raluca a fost la un pas de a pierde avionul spre Bucureşti, unde urma să fie gazda evenimentului desfăşurat seara, la hotelul Marriott, pe bulevardul brandurilor de lux, The Grand Avenue. Cu toate acestea, vedeta TV a reuşit să ajungă la timp şi a arătat că este un foarte bun prezentator, indiferent de situaţie. In ciuda oboselii, Raluca Lăzăruţ a fost foarte fresh, cu un tonus excelent, într-o superbă rochie înflorată, casual, foarte trendy, în ton cu decorul evenimentului.

 

„A fost povestea unei grădini urbane, contemporane, în care inspiraţia părea născută doar din elemente naturale şi unde florile au fost muze pentru noile creaţii Valentino, Cavalli, Escada, Scervino, Louis Vuitton şi Stefanel. De 8 Martie a fost ceva special, fetele vorbeau despre broderia superbă a colecţiei primăvară-vară Valentino şi despre Dree Hamingway, care a purtat deja celebra rochie de mătase cu imprimeu floral a casei Ermano Scervino. A fost o zi a femeii cu adevărat specială', scrie Raluca, pe blogul personal, unde mai precizează că i-a făcut o deosebită plăcere să fie gazda evenimentului.

 

La eveniment au mai participat vedete precum  Iulia Albu, Galyna Panzaru, Maria Radu, Crisa Kyra, Norina Stoica, Irina Mohora sau Dorin Negrău.

 

 

Raluca Lăzăruţ, la un pas de a pierde avionul, în drum spre evenimentul de 8 Martie   Raluca Lăzăruţ, la un pas de a pierde avionul, în drum spre evenimentul de 8 Martie

 

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter