Raluca, soția lui Pepe, și-a schimbat lookul! A renunțat la părul lung...

Publicat pe

Încă de când s-au cunoscut, Raluca, soția lui Pepe, s-a făcut remarcată și datorită podoabei capilare superbe. Recent însă, soția latin lover-ului a făcut o schimbare de look îndrăzneață – a renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori sexy.

 

Raluca, soția lui Pepe, și-a schimbat lookul.

Chiar dacă par doi îndrăgostiți la început de relație, Raluca și Pepe sunt împreună de mai bine de 8 ani… Cei doi s-au căsătorit religios în anul 2014, însă au două fiice, Maria și Rosa Alexandra, în vârstă de 7 și respectiv 4 ani, deci sunt deja un cuplu cu vechime. E clar că Pepe nu are timp să se plictisească alături de femeia de care s-a îndrăgostit, pentru că Raluca e mereu alta… De-a lungul timpului, soția artistului a abordat o mulțime de stiluri vestimentare noi, a cochetat cu  diverse tipuri de machiaj și chiar cu lentilele de contact verzi sau albastre, însă de lungimea părului nu s-a atins, chiar dacă uneori și-a schimbat culoarea.

Raluca, alături de Rosa și Maria, fiicele ei și ale lui Pepe.

Fanii de pe rețelele de socializare au complimentat-o pe Raluca

Recent, Raluca și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu o schimbare de look neașteptată. Deși a ales să-și păstreze culoarea – șaten-închis -, soția artistului și-a scurtat foarte mult din podoaba capilară. Aceasta are acum o tunsoare bob lung, o alegere extrem de curajoasă pentru cineva care a avut întotdeauna părul lung, dar care, din fericire, i se potrivește perfect.

Raluca și Pepe

Raluca și Pepe

De altfel, fanii de pe Instagram au complimentat-o în unanimitate, felicitând-o pentru alegerea făcută. Suntem de aceeași părere – schimbarea este bine-venită, deoarece noua tunsoare îi dă un aer proaspăt și tineresc.

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter