Raluca Zenga recunoaște problemele din căsnicie: "Walter mi-a iertat multe, a avut de-a face cu un copil capricios și răsfățat!"

Publicat pe

Divorțul dintre Raluca și Walter Zenga a picat ca un trăsnet, mai ales că acum trei luni ne declara că în mariajul lor este totul bine și frumos și au reușit să depășească momentele critice. Raluca recunoștea pentru VIVA! că a avut probleme cu gelozia extremă, iar Walter a trebuit să dea dovadă de multă răbdare pentru a rezista crizelor ei în cei 17 ani împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este cale de întors pentru soții Zenga. Ceea ce părea doar o bărfă nefondată, s-a concretizat cu un divorț recunoscut de Walter Zenga. În plus, antrenorul susține că el și Raluca nu mai locuiesc de ceva timp împreună. Se pare că în momentul în care Raluca Zenga a acordat un interviu pentru revista VIVA! de iunie, mariajul lor era pe final pentru că, atunci, ea ne dădea asigurări că este totul perfect în familia lor.

„Cu trecerea anilor, mariajul parcurge mai multe faze – ne schimbăm noi ca oameni, traversăm etape personale complicate, momente de criză și confuzie, dar, atâta vreme cât reușim să păstrăm complicitatea și intimitatea în cuplu, comunicând mereu, împărtășindu-ne atât reușitele, cât și eșecurile, eu zic că și într-o căsnicie modernă te poți bucura de succes și longevitate!

Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!”, ne declara Raluca Zenga în această vară.

Citeste si: Decizia luată de Raluca și Walter Zenga pentru a-și salva căsnicia: „După 17 ani împreună nu e ca în prima zi, dar…”

” Walter mi-a iertat multe!”

În interviul pentru VIVA!, Raluca Zenga recunoștea că bărbatul alături de care a stat 17 ani, dintre care 15 de căsnicie, a dat dovadă de multă înțelepciune și a aplanat multe conflicte dintre ei.

„El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea.”, ne spunea Raluca Zenga în iunie.

Raluca Zenga recunoaște problemele din căsnicie: "Walter mi-a iertat multe, a avut de-a face cu un copil capricios și răsfățat!"Raluca Zenga recunoaște problemele din căsnicie: "Walter mi-a iertat multe, a avut de-a face cu un copil capricios și răsfățat!"

Nu se punea problema unui divorț între ei acum trei luni

Întrebată dacă ar fi dispusă să-și urmeze soțul în Italia, acolo unde el antrenează o echipă de fotbal, Raluca ne-a răspuns să s-a obișnuit cu traiul la distanță, dar nu exclude o eventuală relocare.

„Ce-i drept, ne-am obișnuit așa. Eu am prins rădăcini în Dubai, unde trăim din 2011 și, având în vedere nestatornicia meseriei de antrenor, de când avem copiii la școală, am ezitat să ne mai mutăm cu casa și masa după contractele soțului meu. Asta nu exclude ca, la un moment dat, să ne mutăm înapoi în Italia, unde Walter își dorește să rămână pe viitor în activitate.”, declara Raluca Zenga pentru VIVA!.

Citeste si: Raluca Zenga, prima reacție după ce soțul ei a anunțat că divorțează: „Sunt pregătită să…”

Walter Zenga a confirmat divorțul

Antrenorul spune că nu mai formează un cuplu cu Raluca de ceva timp și îi reproșează faptul că s-a schimbat.

Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media , cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat !Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum , aici,pentru a nu lasă loc de altre interpretări ! Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp , din păcate relațiile dintre noi s-au răcit , atât datorită distanței dintre noi , creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mi recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Citește și: Ce avere au de împărțit Raluca și Walter Zenga, după o căsnicie de 15 ani. E unul dintre cele mai scumpe divorțuri din România!

Soția mea este schimbată radical , a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu, s-a întors cumva împotriva nostra … Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc !’, a spus Walter Zenga pe pagina de Instagram, zilele trecute.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter