Raluka și Ana Baniciu sunt mai ceva ca două surori: „N-am reușit încă să mă cert cu Ana” / EXCLUSIV

Publicat pe de Oana Pantazi

Vesele, carismatice, relaxate și puse pe glume, Raluka și Ana Baniciu sunt ca două surori. Cele două cântărețe, deși, paradoxal, nu cântă împreună, formează unul dintre cele mai cool cupluri de artiști din showbizul autohton.

 

Le-am întâlnit la VIVA! Influencers Party, la SEVA Lounge, un loc care, preț de câteva ore, a găzduit cele mai multe celebrități pe metrul pătrat, la cea mai tare petrecere a toamnei. Raluka și Ana Baniciu sunt ca două surori, practic de nedespărțit și le-am depistat repede în mulțimea de celebrități, pentru că erau destul de expansive. Raluka, cel puțin, a fost destul de greu de urmărit cu microfonul, deoarece, în timpul interviului, a tot dansat…

Raluka și Ana au respectat dresscode-ul petrecerii, urban chic, și s-au îmbrăcat în culori complementare, foarte sexy amândouă, asortându-se inclusiv din punct de vedere vestimentar (Ana a reușit să ne surprindă povestindu-ne că a avut un atelier de croitorie și că ținuta este o creație personală). Altfel, practic își încheiau una celeilalte frazele, anticipând fiecare parcă ce urmează să zică cealaltă. Am vorbit, evident, despre experiența lor la concursul Asia Express, pe care, spre surprinderea tuturor, l-au și câștigat, deși cei creditați cu cele mai mari șanse erau Liviu și Andrei.

„Este un deliciu să mă duc la repetiții, la filmare”

Acum, cele două prietene regretă că nu mai pot fi alături de noii concurenți… „A fost superb în Asia. Noi chiar suntem foarte invidioase pe cei care au plecat acum, dar nu mai putem să mergem și a doua oară.” (n.r. – Câștigătorii nu pot participa și a doua oară.) Dar iată că Raluka și Ana nu se lasă mai prejos nici la Te cunosc de undeva, show unde se află permanent în fruntea clasamentului și a cărui gală finală nu ar fi deloc surprinzător să o câștige. Cele două artiste au mărturisit că se simt excelent alături de colegii lor: „Pentru mine a doua oară la Te cunosc de undeva și m-am distrat așa și-așa prima dată, dar acum este un deliciu să mă duc la repetiții, la filmare, este genial”, ne-a declarat Raluka. „Colectivul este minunat, avem niște colegi extraordinari, de care ne bucurăm în fiecare zi, facem o grămadă de glume, râdem încontinuu și sper să se vadă asta și la televizor”, a completat-o Ana.

Ana și Raluka nu s-au certat niciodată!

Care e secretul lor? Ana și Raluka nu s-au certat niciodată. Raluka a recunoscut, glumind, că, deși ea este mai certăreață de fel, cu Ana nu a reușit să se certe niciodată. Suntem din ce în ce mai apropiate', a confirmat și Ana. Deși, paradoxal, au un succes atât de mare în cuplu, cele două artiste nu au colaborat niciodată pe plan muzical, iar Raluka a spus că este posibil să facă și o piesă împreună la un moment dat. Sigur, cântă împreună la Te cunosc de undeva, însă o fac… în pielea altor personaje. Dat fiind că se potrivesc atât de bine indiferent de personajele abordate, noi suntem de părere că ar trebui să încerce. Deocamdată însă, artistele fac furori inclusiv în travesti și ne-au mărturisit, la unison, că, dintre personajele interpretate de ele, preferatele au fost, de departe, Țociu și Palade.

Mai multe, în interviul de mai jos!

Mulțumim partenerilor noștri, glo și LOR.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: SEVA Lounge, Martini, Evian, Cutia cu Poze, Set up Stories.

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter