Ramona Bădescu, marcată de severitatea tatălui: "Făceam pe mine de frică!"

Publicat pe

Ramona Bădescu și-a deschis sufletul în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, în copilărie. Ramona a izbucnit în lacrimi când moderatoarea emisiunii a deschis acest subiect pentru că tatăl său a murit anul trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu a dezvăluit că tatăl ei a fost un părinte foarte sever și dur, dar ceea ce în copilărie i se părea rău, la maturitate a apreciat ca fiind benefic pentru că stilul de educație al tatălui ei a ajutat-o mult în viață. Ramona spune că severitatea tatălui ei a determinat-o să ia întotdeauna cele mai bune decizii și să fie stăpână pe ea.

Actrița este de părere că tot ceea ce a devenit se datorează familiei, dar în principal tatălui ei, care a știut să pună piciorul în prag și să îi ofere cea mai bună educație.

„Datorez totul familiei mele, tatălui meu.(…) Era foarte sever, foarte dur, se uita la mine și zicea: „păi, de ce?', făceam efectiv pe mine de frică. Un om sever cu principii, dar care m-au ajutat foarte mult în viață pentru că mi-am creat o rigiditate a mea și a felului meu de a fi.

M-au creat (n.r principiile) o persoană demnă, o persoană care să nu meargă pe scurtături, să lupt pentru ceea ce am.(…).

Tata era foarte sever, cred că în viața lui m-a altoit de vreo 2-3 ori, dar și cu un sens, nu așa că îi venea lui.(…) A fost foarte sever, dar această severitate m-a ajutat foarte mult și m-a călăuzit în viață. Lipsurile sau severitatea lui m-au ajutat să apreciez mai mult.', a mărturisit Ramona Bădescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Citește și: Ramona Bădescu a făcut confesiuni emoționante despre viața de mamă, la 50 de ani:’Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu’ / EXCLUSIV

Citește și: Prima fotografie cu Monica Gabor și Mr.Pink, după zvonul despărțirii. Cum au fost surprinși

Citește și: Maia Morgenstern are COVID-19:„Am fost la spital’

Ramona Bădescu și-a pierdut tatăl acum un an

Dând timpul înapoi, Ramona Bădescu a mărturisit că și-ar fi dorit să se apropie mai mult de tatăl ei, să îi spună mai des cuvinte frumoase pe care nu a mai apucat să le spună pentru că părintele ei a murit anul trecut.

„Acum, când era mai în vârstă, îl simțeam pe tata că ar fi avut nevoie să îl îmbrățișez, să îi spun: „tati, te iubesc, îmi e dor de tine!'. Mi-a fost foarte greu, dar în ultimii ani, când mă simțeam mai matură, am început să îi spun, să îl îmbrățișez și să îl pup. Mi-aș fi dorit să fie asta și când eram mai mică, dar când ne vom reîntâlni acolo sus, îți jur, tati, că o să te țin numai în brațe', a spus Ramona Bădescu la Kanal D.

Ramona Bădescu a declarat că a decis să o aducă la ea, în Italia, pe mama ei după moartea tatălui și împreună au grijă să-i povestească lui Ignacio cine a fost bunicul lui și se consolează cu gândul că băiețelul este zodia Fecioară, ca și bunicul.

„Eu cred că ne-am dorit atât de mult în viața asta eu un copil, iar mama mea un nepoțel, încât trebuie să trăim intens în fiecare minut, în fiecare minut trebuie să-i povestim de bunicul lui, pentru că numai așa el trăiește cu noi și în amintirea noastră.

Îi povestim cine a fost. Viața merge înainte și trebuie să meargă înainte, dar am o alintare sufletească că tata era fecioară, iar Igancio e fecioară, așa că într-un fel generația se transmite’, a spus Ramona Bădescu

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter