Rapperul 50 Cent este falimentar

Publicat pe

Luni, 50 Cent a declarat că intră în faliment personal și a cerut protecție financiară. Ultimul său bilanț arată că deține între 10 și 50 de milioane de dolari în bunuri și are datorii de pana la 50 millione de dolari.

 

50 Cent

 

Declarația sa de faliment a venit după ce un tribunal a hotarat ca aceasta sa-i plateasca Lastoniei Leviston daune de 5 milioane de dolari, după ce rapperul a scos la iveala, fără acordul ei, o casetă cu cei doi întreținând relațiii sexuale.

 

Noile declarații ale vedetei vin în mod ironic, după ce acesta a fost văzut săptămâna trecută în timp ce flutura în mod evident un teanc de bancnote în Atlantic City. El a fost gazda unei seri de club pentru petrecerea sa aniversară, party organizat la piscina After Dark din resortul Harrah. Atunci s-a asigurat ca toate bancontele sale de 100 de dolari, care valorau în total 5.000 de dolari, să fie plasate în mod ostentativ.

 

Printre numele celebre care au declarat faliment recent se numără Donal Trump și compania Walt Disney. De-a lungul timpului, vedete precum Toni Braxton, MC HAMMER, Kim Basinger, Larry King sau Myke Tyson au declarat faliment personal și au cerut ajutor statului.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter