Răspunsul impresionant pe care Meghan Markle i l-a dat unui prieten chiar înainte de nuntă

Publicat pe de Oana Pantazi

Pe 19 mai, a avut loc cea mai așteptată nuntă a anului, cea dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Pe cât de mare a fost așteptarea, pe atât de repede a trecut, dar au rămas ecourile… unul dintre ele fiind răspunsul impresionant pe care Meghan Markle i l-a dat unui prieten chiar înainte de nuntă.

Prințul Harry și Meghan Markle - prima fotografie de familie.

Prințul Harry și Meghan Markle – prima fotografie de familie.

Actrița americană Meghan Markle, paradoxal, a ajuns repede la sufletul conservatorilor englezi și a rămas acolo, ea și Prințul Harry fiind la ora actuală cel mai iubit cuplu din Marea Britanie. Aceștia adoră stilul ei simplu și nonconformist, faptul că nu a uitat de unde a plecat, dar și apropierea pe care o arată față de oameni, pentru că le aduce aminte de Prințesa Diana, probabil cea mai iubită personalitate cu sânge albastru din toate timpurile.

Meghan Markle și Prințul Harry - fotografie oficială din ziua nunții

Meghan Markle și Prințul Harry – fotografie oficială din ziua nunții

Recent, prin căsătorie cu Prințul Harry, Meghan Markle a devenit în mod oficial Ducesă de Sussex, așadar va trebui să facă față și mai multor rigori regale ca până acum, începând cu stilul vestimentar și încheind cu eticheta de la Palatul Regal. Iată însă că Meghan a dovedit că, deși în viața ei se vor petrece schimbări destul de mari, nu are de gând să devină altcineva. Cel care a făcut emoționanta mărturisire este chiar un vechi prieten de-al actriței, Daniel Martin, makeup artist, care a dat recent un interviu pentru People.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt cel mai iubit cuplu din Marea Britanie.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt cel mai iubit cuplu din Marea Britanie.

Acesta a povestit că, în ciuda prieteniei strânse dintre el și actriță, era destul de confuz în privința modului în care ar trebui să i se adreseze de acum înainte, dat fiind că Meghan Markle a devenit Ducesă, astfel încât a adus vorba despre asta cu doar câteva minute înainte de nuntă. Am întrebat-o: Trebuie să fac plecăciune în fața ta? Nu vreau să fiu lipsit de respect față de tine, dar ne cunoaștem de 10 ani. Cum va fi de acum înainte? A început să râdă și mi-a spus: Întotdeauna voi fi Meg. Meg!'. Totuși, Daniel a adăugat că, „data viitoare când mă voi întâlni cu ei, o să fiu respectuos și o să mă pun la punct în privința protocolului, chiar dacă Meg va fi Meg întotdeauna'.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter