Razvan Ciobanu - ’Nu mi-a placut niciodata sintagma de copil teribil al modei”

Publicat pe

Ce elemente ai folosit?
Pe cele pe care le-am folosit in cei 9 ani de cand fac haine si mi-am amintit toate piesele care m-au bucurat. O parte din colectie a avut elementele mele vechi pe care le-am reinterpretat. M-am concentrat doar pe felul in care am taiat materialul, am conceput linia si cum as putea folosi elementele noi. De data aceasta am folosit benzile de cristale Swarowski care pana acum erau doar pietricelele acelea pe care le putea lipi pe material cu fierul de calcat sau cu ultrasunete. De data asta am vrut sa vad cum pot sa abuzez altfel de ele.

Cat costa o asemenea rochie?
Nu stiu inca, nu am facut un calcul

Nu ti-ai vindut colectia?
Multe persoane si-au anuntat vizita, dar nu am vindut nimic acum. Colectia se va vinde undeva la sfarsitul lunii februarie.

Ai ramas copilul minune al modei sau ai ajuns la stadiul de adult?
Nu mi-a placut niciodata sintagma asta de copil minune sau teribil al modei. Nu stiu cine m-a botezat asa si s-a preluat mai departe de presa, dar nu este una care sa-mi placa neaparat. Am fost si am ramas eu insumi…

Cristina Stanciulescu

VEZI GALERIA FOTO RAZVAN CIOBANU – COLECTIA PRIMAVARA-VARA 2009

Intr-o casa veche boiereasca, la lumina lumanarilor, in sunete de vioara si pian, Razvan Ciobanu si-a prezentat ultima colectie. Pentru inceput, un superb barbat a intrat intr-una din camere, s-a dezbracat si a intrat intr-o cada plina cu apa… Si-a lasat capul pe spate si a inceput sa viseze. Din reveria sa au aparut modelele. Imbracate in rochii sclipitoare, matasoase, vaporoase…

De ce ai ales o tema erotica pentru prezentarea ta? Asa s-a scris in presa…
Dar nu e adevarat! Probabil ca un titlu de genul acesta vinde mai bine decat unul mai putin spectaculos… Povestea cu domnul care isi facea baie, e o parte din conceptul prezentarii..

Razvan Ciobanu

Dar care a fost conceptul tau?
Mi-am imaginat o casa in care a avut loc o petrecere fascinanta, cu multe femei frumoase. Cu invitati, cu rochii speciale, o petrecere din anii 20… Show-ul meu incepe practic in dimineata urmatoare in care domnul care face baie – si care-l interpreteaza pe proprietarul casei de altfel – isi aduce aminte de ceea ce a vazut cu o seara in urma…

Mi s-a parut o colectie mai elaborata de data aceasta, aproape haute-couture…
Hmmmm. Mi-ar placea sa fie haute-couture, mi-ar placea sa stiu macar jumatate din ce stiu couturierii adevarati… Nu stiu insa daca am avut o motivatie exacta pentru ceea ce a iesit… Mi-am dorit sa prezint o colectie bazata doar pe rochie si am avut si timp sa lucrez la ea.

Cat timp ai lucrat?
3 luni

VEZI GALERIA FOTO RAZVAN CIOBANU – COLECTIA PRIMAVARA-VARA 2009

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter