Razvan Fodor pregateste 50.000 de Euro pentru primul castigator al noului show de la Pro Tv - ’MasterChef”

Publicat pe

Bucatarii amatori care vor ajunge in competitie se vor intrece in talent si pricepere, insa vor lupta si pentru premiul cel mare. Concurentul care va demonstra ce detine toate ingredientele pentru reteta succesului va deveni primul MasterChef al Romaniei si va fi rasplatit cu nu mai putin de 50.000 de euro.
 

MasterChef', emisiunea care ii va provoca pe bucatarii amatori sa prinda gustul competiei, va fi prezentata la Pro TV de Razvan Fodor incepand cu aceasta luna martie.

Am spus da' din prima cand am auzit aceasta propunere', recunoaste Razvan, pentru mine este o reala bucurie sa fac parte din echipa acestei emisiuni, cu ale carei editii din strainatate m-am delectat de nenumarate ori', mai spune acesta.

Un pasionat al bucatariei, Razvan Fodor va media intalnirea dintre bucatarii amatori care viseaza sa ajunga in acest concurs si temutul juriu format din chefii Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu.

Concurentii vor avea o misiune grea, insa priceperea si placerea de a gati sint cele care ii vor ajuta sa mearga mai departe. Eu am inceput sa gatesc cam pe la 16, 17 ani si sunt pasionat de asta, insa recunosc ca imi ia foarte mult timp sa prepar ceva, gatesc intr-un ritm lent. Asa ca eu unul va spun sigur ca as avea probleme in postura de concurent la MasterChef', mai ales la probele cotra cronometru', marturiseste Razvan.

Prezentatorul MasterChef' mai spune ca s-a intalnit deja cu cei trei jurati de la Pro Tv, cu care presimte ca va lega o prietenie de durata, dar si ca a fost impresionat de toti cei care au venit la preselectiile din Bucuresti.

Pe 21 ianuarie am trecut pe la preselectii si trebuie sa va spun ca am fost uimit sa vad atatia oameni si impresionat de grija cu care fiecare isi pregatea momentul. Persoane din diferite colturi ale tarii, cu meserii variate, de varste diferite, toti aveau un numitor comun: placerea de a gati.

M-au impresioant oamenii care veneau din domenii precum medicina, sistemul financiar, management si care spuneau ca in cazul in care ar castiga aceasta competitie si-ar dori sa faca o turnura in cariera si sa isi transforme pasiunea in meserie', a incheiat vedeta Pro Tv.

Sursa: Pro Tv

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter