Razvan Mazilu - un portret in oglinzi

Publicat pe

Albumul “Razvan Mazilu. Oglinzi/Mirrors” (aparut la Editura Vellant) a intrat deja in librarii si va fi lansat oficial la inceputul lui octombrie 2010.

Razvan MaziluVolumul este atat un cadou pentru pasionatii dansului contemporan, cat si o continuare a proiectului de sustinere a liceelor de coregrafie din Romania desfasurat de Fundatia perform. Fondurile obtinute in urma vanzarii albumului vor fi donate in cadrul campaniei de responsabilitate sociala demarate de Razvan Mazilu in 2007.

Primul album de acest gen din Romania, realizat cu sprijinul Cameliei Sucu (Class Living), construieste din fotografii si cuvinte portretul coregrafului si dansatorului Razvan Mazilu.

Artistii Mihaela Marin, Egyed Uf³ Zolt¡n, Iulian Ignat, Dinu Lazar si Cornel Lazia semneaza fotografiile de pe scena si din culisele spectacolelor incluse in album, in timp ce Alex. Leo Åžerban, Maia Morgenstern, Gigi Caciuleanu, Alexandru Dabija, Ioan Tugearu, Philippe Tréhet si Adriana Babeti povestesc in paginile cartii despre intalnirea lor cu Razvan.

Proiectul apare in formula bilingva (romana/engleza) si le ofera celor care au fost in sala la spectacolele sustinute de Razvan Mazilu ocazia de a retrai emotia intalnirii cu acesta si de a aduce spectacolul de pe scena in propria biblioteca.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter