Reacţia lui Leonardo DiCaprio după ce a fost nominalizat la Premiul Oscar

Publicat pe

Actorul Leonardo Dicaprio este recunoscător Academiei Americane de film pentru faptul că l-a nominalizat la Premiul Oscar pentru rolul din filmul „The Revenant', fiindu-i astfel apreciată munca.

 

„Sunt recunoscator Academiei pentru aprecierea acestui film. Să fac a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa mea', a declarat actorul.

 

„Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără talentul, viziunea şi determinarea lui Alejandro Inarritu. Echipa s-a dedicat acestui proiect şi merită şi ea această recunoaştere. Împreună, au creat o experienţă cinematografică unică. Felicitări tuturor nominalizaţilor din acest an. Mulţumesc Academiei!' a încheiat DiCaprio care a primit un Glob de Aur pentru acest rol.

 

Însă toata lumea aşteaptă cu nerăbdare noaptea de 28 februarie când vor fi decernate Premiile Oscar, aflate la cea de-a 88-a ediţie. „The Revenant' se află în cursă la 12 categorii, iar Leonardo diCaprio are şanse mari ca, în sfârşit, să primească mult râvnita statuetă.

 

Reacţia lui Leonardo DiCaprio după ce a fost nominalizat la Premiul OscarReacţia lui Leonardo DiCaprio după ce a fost nominalizat la Premiul Oscar

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter