Reacția Oanei Zăvoranu când a fost luată la rost că nu face copii: „Întrebare comunistă și impertinentă”/MOTIVUL pentru care nu vrea să fie mamă

Publicat pe

Încă din timpul căsătoriei cu Pepe, Oana Zăvoranu se declară exasperată de întrebările legate de copii. După ce, în vara aceasta, a împlinit 46 de ani, bruneta este luată cu asalt de fanii nerăbdători să o vadă mamă, însă și-au ales greșit personajul pe care să-l bombardeze zi de zi cu întrebarea „când faci copii?'. Oana a luat foc și a reacționat dur pe rețelele sociale, punându-i la zid pe cei care vor să-i dicteze viața privată.

Reacția Oanei Zăvoranu când a fost luată la rost că nu face copii: „Întrebare comunistă și impertinentă'/MOTIVUL pentru care nu vrea să fie mamăReacția Oanei Zăvoranu când a fost luată la rost că nu face copii: „Întrebare comunistă și impertinentă'/MOTIVUL pentru care nu vrea să fie mamă

Cei care au crezut că Oana Zăvoranu este femeia care să anunțe o sarcină imediat după nuntă, în dulcele stil clasic al căsătoriilor tradiționale, s-au înșelat amarnic. Bruneta a susținut tot timpul că nu simte fiorii maternității și încă din perioada căsătoriei cu Pepe îi mustra pe cei care o băteau la cap cu subiectul „copil'.

La 46 de ani împliniți în iunie, Oana nu simte că este momentul să devină mamă.

„Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok  Întrebare mega comunistă și impertinență ? Zilnic pusă!?', a răspuns Diva internauţilor, în urmă cu ceva timp.

Oana a declarat de nenumărate ori că nu se vede mamă, însă dacă va întâlni vreodată un bărbat care să-și dorească un copil cu ea, va apela la o mamă surogat. Nu a renunțat la planul acesta, însă de dragul lui Alex ar face un compromis.

„Nu îmi plac copiii, mă agită. Dar pentru că îmi iubesc soțul mai mult decât orice pe lumea asta, îmi doresc de dragul lui un băiețel la un moment dat, dar cu mamă surogat”, a precizat Oana Zăvoranu pe Instagram. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter