Reacția Violetei, fiica Andreei Marin, după nașterea fratelui ei, fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva

Publicat pe

Recent, familia lui Ștefan Bănică s-a mai mărit cu un membru, Lavinia Pârva aducând pe lume un băiețel. Iată cum a reacționat sora lui, Violeta, fiica artistului și a Andreei Marin!

Anul trecut, în luna decembrie, Ștefan Bănică anunța emoționat, în timpul unuia dintre concertele sale de Crăciun de la Sala Palatului, că urmează să devină tată pentru a treia oară, nu înainte de a-i ura fetiței sale Violeta, care tocmai împlinise 12 ani, La mulți ani!

Și iată că, pe 16 mai, artistul a devenit pentru a treia oară, micuțul Alexandru fiind însă primulcopil al Laviniei Pârva. Ștefan, care a mai fost căsătorit de două ori – cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin – mai are însă doi copii, pe Violeta și pe Radu. Fiul cel mare, în vârstă de 17 ani, provine din relația pe care artistul a avut-o cu Camelia Constantinescu, iar Violeta este fiica rezultată în urma mariajului cu Andreea Marin.

Invitată recent la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea a fost întrebată de către gazda emisiunii cum a recționat Violeta la aflarea veștii că este soră mai mare. Vedeta a declarat că Violeta și-a cunoscut deja frățiorul, care mâine împlinește o săptămână. „Foarte bine. Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie', a declarat Andreea Marin.

Reacția Violetei, fiica Andreei Marin, după nașterea fratelui ei, fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei PârvaReacția Violetei, fiica Andreei Marin, după nașterea fratelui ei, fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter