Regina Elisabeta a II-a aniversează astăzi 90 de ani. Fotografie specială cu strănepoţii săi

Publicat pe

Pe 21 aprilie, Regina Elisabeta a II-a împlineşte 90 de ani, iar Regatul Unit a pregătit numeroase festivităţi cu acest prilej.

 

Pentru a marca acest moment, Regina Elisabeta a II-a a făcut o serie de fotografii , realizate de celebra Annie Leibovitz, alături de 5 dintre strănepoţii săi si 2 dintre nepoti. Astfel, Regina apare înconjurată de noua generaţie, ea ţinând-o în braţe pe Charlotte, fetiţa ducilor de Cambridge, în vârstă de 11 luni.

 

Astfel, în fotografie apar: Mia Tindall (tinand in maini poseta Reginei), de doi ani, fiica Zarei și a lui Mike Tindall, vicontele Severn și lady Louise (8 și 12 ani), copiii ducelui și contesei de Wessex si nepotii Reginei, Savannh, de cinci ani, și Isla Philips, de patru ani, fiicele nepotului celui mai mare al reginei, Peter Phillips, prințul George, de doi ani, și prințesa Charlotte, de 11 luni, copiii prințului William și ai ducesei Kate Middleton.

 

Pentru această zi, Regina Elisabeta a II-a are un program încărcat, urmând să facă o baie de mulţime la castelul Windsor, va fi omagiată în Parlament de premierul David Cameron şi va primi cadou un tort de portocale realizat de câştigătoarea emisiunii „The Great British Bake Off”.

 

De asemenea, cu ocazia aniversării Reginei, Poşta britanică a realizat un timbru special pe care apare Elisabeta a II-a împreună cu cei 3 moştenitorii ai săi, Prinţii Charles, William şi George.

 

Pe 9 septembrie 2015, Regina Elisabeta a II-a a devenit monarhul cu cea mai lungă domnie, depăşind-o pe cea a Reginei Victoria csare s-a aflat pe tronul Regatului Unit timp de 63 de ani.

 

Regina Elisabeta a II-a aniversează astăzi 90 de ani. Fotografie specială cu strănepoţii săiRegina Elisabeta a II-a aniversează astăzi 90 de ani. Fotografie specială cu strănepoţii săi

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter