S-a aflat adevărul! Regina Elisabeta a II-a o place mai mult pe Kate Middleton decât pe Meghan Markle! "Face familia regală să pară aproape..."

Publicat pe

Conform presei de peste Ocean, Regina Elisabeta a II-a este „fanul” Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, iar asta dintr-un motiv foarte simplu: soția nepotului său William îi seamănă suveranei!

Odată cu intrarea în familia regală britanică a lui Meghan Markle, soția Prințului Harry, a părut că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a început să piardă teren, știrile privind popularitatea în creștere a celei dintâi fiind la ordinea zilei.

Evident, a contat și faptul că Meghan a avut încă de la început niște privilegii de care cumnata ei nu a beneficiat – a fost invitată de Crăciun la Sandringham, deși nu era căsătorită cu Harry, a fost prima dintre nepoți care a călătorit cu trenul regal alături de suverană, iar din fotografiile apărute în presă, Regina Elisabeta a II-a îi zâmbea cu simpatie americancei…

Regina Elisabeta a II-a se recunoaște în Kate Middleton

Iată însă că nimic nu e ceea ce pare! Conform Vanity Fair, care citează surse din anturajul Elisabetei a II-a, Regina este „fanul” declarat al lui Kate Middleton, iar asta datorită atitudinii imperturbabile a Ducesei de Cambridge, care își păstrează întotdeauna calmul în situații de criză. Se pare că expresia „Keep calm and carry on!” (Păstrează-ți calmul și continuă!) o reprezintă perfect pe suverana Marii Britanii, calitate pe care o apreciază enorm la Kate.

Regina Elisabeta a II-a (93) se simte foarte legată de Ducesa de Cambridge (37) și datorită felului asemănător în care echilibrează viața de familie cu datoria regală. Iar această legătură s-a văzut recent, la Rememberence Sunday (ceremonia de comemorare a contribuției militarilor și a serviciilor civile britanice și din Commonwealth în cele două Războaie mondiale și în conflictele ulterioare), unde au participat alături de ceilalți membri ai familiei regale britanice. Cele două au stat alături pe tot parcursul ceremoniei și păreau extrem de apropiate, chimia dintre ele fiind evidentă.

Una dintre sursele din anturajul familiei regale a povestit că „mantra Ducesei de Cambridge este foarte apropiată de filosofia de viață a Reginei, iar în plus, Kate Middleton are avantajul că reușește să facă familia regală britanică să pară aproape normală și apropiată de oameni”.

Foto: Hepta, Profimedia

S-a aflat adevărul! Regina Elisabeta a II-a o place mai mult pe Kate Middleton decât pe Meghan Markle! "Face familia regală să pară aproape..."S-a aflat adevărul! Regina Elisabeta a II-a o place mai mult pe Kate Middleton decât pe Meghan Markle! "Face familia regală să pară aproape..."
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter