Regina Elisabeta a II-a, mare fan al serialului “The Game of Thrones”

Publicat pe

Printre milioanele de fani pe care serialul The Game of Thrones' îi are în lumea întreagă se află şi regina Elisabeta a II-a, care a făcut o vizită neaşteptată pe platourile de filmare din Belfast.

 

 

Cu această ocazie, postul de televiziune SkyNews a oferit propria varianta la celebra propoziţie Winter is coming', atât de folosită în serial, subtitrând Windsor is coming'.

 

 

Astfel, aflată în Irlanda, alături de Prinţul consort Philip, regina nu a ratat ocazia să intre în universul serialului. A făcut cunoştinţă cu câţiva actori şi a văzut obiectele simbol care apar în serial.

 

 

Celebrul tron de fier atât de dorit de personajele din The Game of Thrones' a atras-o se pare cel mai mult, regina oprindu-se în faţă lui preţ de câteva minute. Tare am vrea să ştim ce îi trecea reginei prin minte în acele clipe…

 

Foto: http://www.royal.gov.uk/

 

Regina Elisabeta a II-a, mare fan al serialului The Game of Thrones'Regina Elisabeta a II-a, mare fan al serialului The Game of Thrones'

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter