Regina Rania a Iordaniei – Fiica ei, Iman, o adevărată frumuseţe

Publicat pe

Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai frumoase şi rafinate femei, iar fiica ei, Iman, îi moşteneşte trăsăturile.

 

La 19 ani, Iman este tot mai prezentă în viaţa publică, fiind una dintre prinţesele despre care se va vorbi, cu siguranţă, în viitor.

 

Ea a făcut recent o plimbare prin Amman, alături de mama ei, pentru a suştine organizaţia „Out and About' care promovează 5 idei: dragoste, pace, acceptare, toleranţă, iertare şi generozitate. Cele două au fost primite cu multă dragoste de locuitorii oraşului care şi-au făcut numeroase fotografii cu ele.

 

Iman este cel de-al doilea copil al Raniei şi al al soţului ei, Regele Abdallah II şi s-a născut la Amman, la doi ani distanţă de fratele ei, Hussein, prinţul moştenitor. Ea mai are doi fraţi mai mici şi nu avea decât 3 ani când tatăl ei a urcat pe tron.

 

Tânăra a crescut într-o familie unită, înconjurată de dragostea părinţilor săi. În Rania a avut tot timpul un model, astfel încât Iman va fi o demnă reprezentantă a ţării sale.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

Regina Rania a Iordaniei – Fiica ei, Iman, o adevărată frumuseţeRegina Rania a Iordaniei – Fiica ei, Iman, o adevărată frumuseţe
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter