Regina Rania a Iordaniei – Stylish pe covorul roşu, o mamă ca oricare alta după aceea

Publicat pe

Regina Rania a Iordaniei a fost una dintre invitatele care au păşit pe covorul roşu al MET Gala, evenimentul fashion de la New York.

 

Extrem de elegantă de fiecare dată, Rania nu a dezamăgit nici acum, făcându-şi apariţia într-o superbă rochie Valentino.

 

După această apariţie cu care a impresionat, Regina Rania a demonstrat că este înainte de toate o mamă perfectă pentru copiii săi. 3 dintre aceştia au vizitat-o la New York, iar Rania a fost nespus de fericită să petreacă timpul în compania lor.

 

Cei 4 au făcut o fotografie de familie în care zâmbesc fericiţi, poză pe care Rania a încărcat-o pe contul său de Instagram. „Priviţi cine a venit să mă viziteze', a scris ea în dreptul fotografiei care a strâns mii de like-uri.

 

Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai implicate reprezentante ale monarhiilor lumii, militând pentru dreptul la educaţie al tinerilor. Frumoasă, educată şi stylish, ea are o familie minunată de care este extrem de mândră.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Regina Rania a Iordaniei – Stylish pe covorul roşu, o mamă ca oricare alta după aceeaRegina Rania a Iordaniei – Stylish pe covorul roşu, o mamă ca oricare alta după aceea

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter