Regina Rania si Bono l-au vizitat pe Sarkozy

Publicat pe
Regina Rania Al-Abdullah a Iordaniei si cantaretul Bono, liderul trupei U2, au fost oaspetii presedintelui Frantei, Nicolas Sarkozy, si ai sotiei sale, Carla, la resedinta de la Cap Negre.

Regina Rania a IordanieiSotia regelui Abdullah II si Bono au venit cu un elicopter care a aterizat in zona rezervata presedintelui statului, fiind supravegheati discret, de la distanta.

Cei doi au petrecut cateva ore in compania lui Nicolas Sarkozy si a sotiei sale.

Miercurea trecuta, inainte sa mearga la Moscova si la Tbilisi pentru a media conflictul dintre Rusia si Georgia, Sarkozy l-a primit la Cap Negre pe predecesorul sau la Palatul Elysee, Jacques Chriac, impreuna cu care a luat cina.

Cuplul Sarkozy isi petrece aceasta vara in luxoasa resedinta a familiei Bruni-Tedeschi de la Cap Negre care ofera o priveliste splendida la Marea Mediterana.

Mai cunoscut sub denumirea de Castelul Faraghi, numele unui bogat industrias italian care l-a construit inainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial, acesta are zece camere si o piscina.

Foto: http://www.queenrania.jo

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter