Regizorul Roman Polanski, arestat dupa 30 de ani

Publicat pe

Regizorul franco-polonez Roman Polanski a fost arestat in Elvetia in baza unui mandat emis in urma cu 31 de ani in Statele Unite.

In 1977, Polanski se afla in casa lui Jack Nicholson pentru a realiza o sedinta foto pentru revista Vogue. Rezultatul a fost insa unul cu final neasteptat, el fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu Samantha Geimer, o tanara manechina in varsta de 13 ani.

Roman Polanski

In 1978, in timpul procesului, Polanski a fugit din Statele Unite, alegand sa traiasca in Europa.

La Festivalul de film de la Zurich, cineastul in varsta de 76 de ani trebuia sa primeasca premiul pentru intreaga cariera. In cadrul retrospectivei Roman Polanski sunt incluse, printre altele, „Cutitul in apa' (1962), „Balul vampirilor' (1967), „Cartierul chinezesc' (1974), dar si „Pianistul', pelicula care i-a adus un Oscar pentru regie in 2003.

Acum, regizorul se afla in „detentie provizorie in asteptarea extradarii', conform autoritatilor elvetiene care au declarat ca el va putea face apel la aceasta decizie.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter