Regretatul Aurelian Preda a avut o copilărie dureroasă, marcată de pierderea tatălui. Coincidența macabră care îți face pielea de găină!

Publicat pe

Aurelian Preda a avut o viață foarte grea, pe care doar oamenii foarte apropiați au știut-o. Copilăria dureroasă, marcată de lipsuri a fost urmată de o adolescență marcată de o dramă, care avea să-l macine toată viața: moartea tatălui, când avea doar 16 ani.

Regretatul Aurelian Preda a avut o copilărie dureroasă, marcată de pierderea tatălui. Coincidența macabră care îți face pielea de găină!Regretatul Aurelian Preda a avut o copilărie dureroasă, marcată de pierderea tatălui. Coincidența macabră care îți face pielea de găină!

Sora lui Aurelian Preda, Cati, a povesit la Acces Direct detalii neștiute despre viața artistului, care a murit în urmă cu trei ani.

Cati a vizitat casa părintească și a retrăit momentele petrecute acolo împreună cu fratele pe care l-a pierdut în 2016.  Fiecare loc îi amintește de Aurelian și durerea pe care o simte de la moartea acestuia i se amplifică pe măsură ce deapănă amintiri.

Copilăria lor a fost foarte dură, puține sunt amintirile frumoase pe care le păstrează Cati, mai cu seamă că și-au pierdut tatăl la vârste foarte fragede. Aurelian avea doar 16 ani când părintele lor s-a dus. Soarta a făcut ca artistul de muzică populară să moară la 46 de ani, aceeași vârstă pe care a avut-o și tatăl său când a trecut la cele sfinte.

Cati a povestit la Antena 1 că tinereţea lui Aurelian a fost marcată de lacrimi, dureri şi neajunsuri, pe care, din discreţie şi bun simţ incredibil, artistul s-a luptat să le tina doar pentru el. Până sa ajungă un nume important în muzica populară și să se bucure de laurii succesului, Aurelian Preda a suferit enorm, însă cu fruntea sus, fără a cerși mila publicului.

Dramele care au adus munți de nefericire familiei Preda pare că nu se opresc nici după moartea artistului. Fiica sa, rămasă orfană în 2016, ar fi fost abuzată sexual chiar de cel mai bun prieten al cântărețului de muzică populară, barbatul pe care Aurelian l-a ales, cu limbă de moarte, protectorul copilei sale de 15 ani atunci.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter