Regulă ciudată la Buckingham, dezvăluită de Camilla Parker

Publicat pe

Despre regulile Casei Regale britanice s-a tot vorbit, însă foarte rare au fost situațiile în care au făcut-o chiar cei implicați. De această dată, o parte dintre aceste reguli de la Buckingham au fost dezvăluite chiar de către Camilla Parker.

Nu este voie să porți fuste scurte, să-ți dai unghiile cu ojă și nici să-ți construiești cine știe ce carieră.

Au existat zvonuri conform cărora cei din Casa Regală ar avea reguli și cu privire la mâncare, Camilla Parker Bowles a confirmat că în mare parte zvonurile sunt adevărate. De exemplu, cei cu sânge regal nu au voie să mănânce usturoi. Acesta este folosit în numeroase preparate, fiind puternic apreciat pentru gustul special pe care îl conferă mâncării. Regula asta, pentru mulți absurdă, probabil că este de neacceptat și pentru Meghan Markle, o cunoscută gurmandă, obișnuită, desigur, cu bucătăria americană, unde usturoiul este vedetă.

Camilla a participat la emisiunea 'Masterchef' în Australia, unde a dezvăluit adevărul despre acest subiect. Juratul Gary Meghian a întrebat ce mâncăruri le sunt interzise celor de la Casa Regală, iar răspunsul a șocat: 'fără usturoi!'.

Se pare că nu au voie să mănânce usturoi fiindcă participă la multe evenimente la care sunt nevoiți să țină discursuri.

Până la urmă, nu e atât de rău. Nu pot consuma acest aliment la evenimente, dar îl pot ține pentru mesele private, din confortul propriei case.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter