Relația neștiută dintre Anamaria Prodan și Sebastian Chitoșcă de la Survivor. A pus ochii pe el când avea 23 ani!

Publicat pe

Anamaria Prodan îl cunoaște foarte bine, profesional vorbind, pe Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Acum cinci ani, când Faimosul avea 23 de ani, Ana a pus ochii pe el pentru că Sebi era atunci o mare speranță a fotbalului românesc. Impresara a pus o cărămidă importantă la baza carierei sportive a lui Sebastian Chitoșcă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă s-a lăsat de fotbal la 28 de ani, însă primul gând de a-și agăța ghetele în cui a fost la 23 de ani. La acea vreme, sportivul era legitimat la Ceahlăul Piatra Neamț, club aflat în insolvență, care nu-și mai plătise jucătorii de luni bune.

Relația neștiută dintre Anamaria Prodan și Sebastian Chitoșcă de la Survivor. A pus ochii pe el când avea 23 ani!Relația neștiută dintre Anamaria Prodan și Sebastian Chitoșcă de la Survivor. A pus ochii pe el când avea 23 ani!

Atunci a cunoscut-o pe Anamaria Prodan, care l-a făcut să meargă mai departe cu fotbalul, promițându-i un contract cu cea mai bogată echipă din România, FCSB.

Așa a ajuns Anamaria Prodan impresara lui Sebastian Chitoșcă în 2016, an în care antrenorul actualului lider din Liga I era chiar soțul ei, Laurențiu Reghecampf, potrivit wowbiz.ro. Anamaria a mers la palat și l-a convins pe Gigi Becali să-l cumpere pe Chitoșcă la pachet cu alți doi jucători de la Ceahlăul: Popadiuc și Ștefănescu.

Cum nemțenii erau într-o situație financiară proastă, au acceptat să-și cedeze cei mai buni jucători pentru 150.000.

„Transferul la Steaua ar fi excepțional, trebuie să plec de aici pentru că nu mai sunt condiții. Nu mă refer doar la bani, nu mă refer la faptul că nu mi-am mai luat salariul de opt luni, ci la faptul că aici nu mai merge nimic normal, așa cum ar trebui să meargă”, spunea la acea vreme Sebastian Chitoșcă.

Citeste si: Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor: „Fratele meu avea 1% șanse să trăiască sau putea să rămână legumă”

Citește și: Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor.Tragedia care l-a făcut să renunțe la fotbal

Citeste si: Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o groaznic pe Elena Marin: „Ești cea mai falsă, m-am săturat să te văd!”

Gigi Becali îl numea pe Sebastian Chitoșcă de la Survivor 'perla lui'

Gigi Becali a fost foarte încântat de Sebastian Chitoșcă în prima fază și profita de orice prilej pentru a-l lăuda, însă fotbalistul nu a confirmat, poate tocmai din cauza așteptărilor mult prea mari. După o perioadă de stat pe bancă, Chitoșcă s-a accidentat și a fost scos din joc.

„Mă antrenam nebunește la FCSB, crezând că prind și eu un meci. Am jucat cu Foresta în Cupă, după o perioadă petrecută la echipa a doua. 

MM Stoica venea la noi și mă dădea exemplu. La două zile după meciul ăsta, m-am accidentat. A fost o mocirlă infernală acolo, un teren greu. După, am mers pe un sintetic cu echipa a doua și m-am accidentat. S-a rupt totul de acolo', a povestit Sebasitain Chitoșcă.

Ce salariu avea Sebastian Chitoșcă la FCSB

Sebastian Chitoșcă a rămas jucătorul lui FCSB până în 2017, perioadă în care a fost împrumutat la FC Voluntari și FC Brașov. Ulterior, el a ajuns la FC Botoșani și U Cluj, după care, în 2019, s-a retras.

Chitoșcă a rămas însă în relații civilizate cu Anamaria Prodan, care l-a ajutat să prindă totuși cel mai bun contract al carierei. La FCSB, Sebastian Chitoșcă a câștigat în jur de 3.500 de euro pe lună.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter