Ce relație au în prezent Mihaela Borcea și Valentina Pelinel. De dragul lui Cristi Borcea, fosta și actuala soție...

Publicat pe

S-a discutat intens pe seama relației dintre Mihaela Borcea, fosta soție a lui Cristi Borcea și Valentina Pelinel, actuala soție a acestuia. Gurile rele spuneau că aceasta din urmă ar vrea să o excludă din afaceri pe prima soție a lui Borcea, însă realitatea din prezent contrazice, totuși, această teorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De dragul lui Cristi Borcea, fosta soție, Mihaela, și actuala soție, Valentina, ar fi făcut pace! Asta dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor care circulau acum ceva vreme și potrivit cărora Valentina ar fi tras sfori pentru a o îndepărta pe Mihaela din afacerile soțului său.

Ce relație au în prezent Mihaela Borcea și Valentina Pelinel. De dragul lui Cristi Borcea, fosta și actuala soție...Ce relație au în prezent Mihaela Borcea și Valentina Pelinel. De dragul lui Cristi Borcea, fosta și actuala soție...

Ce relație este acum între Mihaela Borcea și Valentina Pelinel

Cristi Borcea, în pofida faptului că are un renume de cuceritor, a știut întotdeauna să-și țină familia aproape, iar femeile din viața lui sunt în relații bune.

Valentina Pelinel și Mihaela Borcea s-au înțeles de la început foarte bine, mai ales că ele nu au avut nimic de împărțit și nu s-au deranjat una pe cealaltă vreodată. Poate tocmai de aceea sunt partenere de afaceri și pare că le merge de minune treaba, iar Cristi Borcea nu poate fi decât fericit.

După ce a a rămas fără ștrandurile din București, preluate de actuala soție a lui Cristian Borcea, Mihaela Borcea deține în prezent un hotel în stațiunea Olimp, de care se ocupă însă cot la cot cu Valentina Pelinel. Aceasta din urmă se implică serios în promovare.

„Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! O să avem piscine noi, infinity, piscine de copii, loc de joacă, mărim și terasa, care este superbă și care are vedere la mare', declara Valentina Pelinel recent, pentru Click!.

Citește și: Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu pentru copiii săi.Fiica lui Traian Băsescu este mamă singură

Citește și: Puya a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.Ce pedeapsă riscă

Ce spunea Cristi Borcea despre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel

„Mihaela este loială și muncitoare, Valentina este loială și muncitoare. Totul este în consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem.

Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!', declara Cristi Borcea în trecut.

Ce gesturi a făcut Valentina Pelinel pentru Mihaela Borcea

În primăvara trecută, Valentina Pelinel a fost șefă de șantier, ocupându-se de renovarea hotelului din Olimp:

‘Destinația voastră de vacanță este aproape gata. Suntem încă în pregătiri pentru ca hotelul să vă întâmpine odată cu deschiderea sezonului de vară’, menționa ea, în timpul lucrărilor.

‘Bună dimineața! Vă trimit energia pozitivă a mării, de pe terasa hotelului’, a scris Valentina, pe conturile sociale.

Nici Mihaela nu s-a lăsat mai prejos: ‘Dragii noștri, așa cum v-am obișnuit, de fiecare dată venim în întâmpinarea voastră cu noi pachete de servicii, care fac ca timpul petrecut la noi în unitate să fie un timp prețios și de calitate!

Apropiații familiei Borcea spuneau că Valentina Pelinel s-a implicat serios în afacerile familiei:

‘Mihaela Borcea a colaborat bine și cu Alina Vidican și cu Valentina Pelinel, în afaceri, le-a acceptat ajutorul, mai ales în ceea ce privește promovarea. Cristi Borcea e bucuros că există armonie, că se înțeleg bine cu toții, de dragul lui. Valentina stă toată vara cu cei trei copii la mare, la hotel, dar mai vin și în București, pentru a supraveghea cele două ștranduri’.

De aceea s-a alăturat echipei noastre unul dintre cei mai buni specialiști terapeuți pe care vi-l recomand. Masajul este eliberarea energetică de care are nevoie corpul tău’.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter