În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii Chefi la Cuțite: „Doar cine o înțelege...”

Publicat pe . Actualizat Vineri, 16 decembrie 2022, 14:24

În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii „Chefi la cuțite'. Pe rețelele de socializare, câștigătoarea emisiunii culinare primește diferite întrebări din partea telespectatorilor. Recent, aceștia au fost curioși să afle ce relație există între ea și Oxi, având în vedere acuzațiile care i s-au adus concurentei. Iată ce dezvăluiri neașteptate a făcut aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marea finală a celui de-al zecelea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite' a stârnit un val de reacții neașteptate. În ultima ediție, Raluca Todea a acuzat-o pe Oxi de sabotaj, ceea ce a iscat un adevărat scandal în timpul filmărilor. După încheierea show-ului, concurenta s-a apărat și a susținut că greșeli au existat și din partea celorlalți concurenți, însă aceste imagini nu ar fi fost difuzate. Pe rețelele de socializare, Florica Boboi a vorbit despre relația dintre ea și Oxi, susținând că nu ține legătura cu aceasta.

ox9ox9

În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii „Chefi la cuțite'. După încheierea emisiunii, majoritatea concurenților au rămas în relații foarte bune și vor colabora în diferite proiecte. Se pare că Oxi nu a păstrat legătura cu niciunul dintre foștii ei colegi, chiar ea susținând că nu va accepta nicio invitație din partea televiziunilor.

Citește și: Ce a pățit Oxi de la Chefi la Cuțite, după ce a vorbit public despre Raluca Todea:”Au zis că mă bat. Când te sună Manciu și…”

Citește și: Oxi de la Chefi la Cuțite, despre imaginile din finală care nu au mai apărut la TV:”Am rămas mască! La montaj…”

Citește și: Dana Săvuică, vacanță de lux în Caraibe. Cine a însoțit-o:”Îmi voi croi povestea aici”

Citește și: Alexia Eram recunoaște că mama ei, Andreea Esca, nu gătește prea des:„De obicei, facem câteva…'

În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii „Chefi la cuțite'

Pe rețelele de socializare, câștigătoarea de la „Chefi la cuțite' a susținut că nu mai ține legătura cu Oxi, însă nu are niciun motiv să fie supărată pe ea. Totodată, Florica Boboi a postat o fotografie în care este surprinsă alături de acesta, dar și de alți colegi din emisiunea culinară.

„Nu ținem, dar eu nu am nimic cu ea. Nu sunt supărată pe ea. Ce mișto e poza asta! Doar cine o înțelege', a scris Florica Boboi.

Mai mult decât atât, Florica Boboi a susținut că a început o colaborare cu foștii ei colegi de la emisiunea culinară și vor găti la diverse evenimente din Europa. Pe Instagram, aceasta a postat o imagine cu Adrian Stroe, Raluca Todea și Ștefania Laura Pop, dând de înțeles că aceasta este o parte din echipa cu care va lucra.

Ce acuzații i s-au adus lui Oxi

În marea finală, Raluca Todea a acuzat-o pe Oxi că a încercat s-o saboteze. Deși echipa lui Florin Dumitrescu părea cea mai închegată, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în ultima ediție a emisiunii.

„A început să mă enerveze. Zici că e nebună! Am început să îmi păzesc spatele, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă', a spus Raluca Todea despre Oxi, în timpul emisiunii.

Dan Maniciu a fost de aceeași părere: „Fără niciun fel de deranj o spun că Oxi astăzi a vrut să o saboteze pe Raluca. Invidie, ură!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton