Rene Angelil, soţul lui Celine Dion, a murit

Publicat pe

Rene Angelil, soţul şi agentul cântăreţei Celine Dion, a încetat din viaţă din cauza unui cancer de care suferea de mulţi ani.

 

„Cu profundă tristeţe, vă anunţăm că Rene Agelil, în vârstă de 73 de ani, a decedat în această dimineaţă la locuinţa din Las Vegas după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului', este anunţul care a apărut pe site-ul oficial al cântăreţei.

 

„Familia îşi doreşte să aibă intimitate în perioada de doliu. Alte informaţii vă vor fi oferite în zilele următoare', se arată în comunicatul de presă.

 

Celine Dion şi Rene Angelil au avut împreună 3 copii: René-Charles, Eddy şi Nelson. Cei doi s-au căsătorit în 1994, în Quebec, însă se cunoaşteau de mulţi ani, Rene fiind cel care s-a ocupat de cariera lui lui Celine pe când aceasta era doar o adolescentă.

 

În 1993, Celine a lansat albumul „The Colour of My Love', iar melodia „The Power of Love' îi era dedicată lui Rene, bărbatul de care se îndrăgostise.

 

Rene a fost diagnosticat cu cancer pentru prima dată în 1998, reuşind însă să ţină boala sub control. În 2001 s-a născut fiul lor, Rene Charles, iar în 2010 au venit pe lume gemenii Nelson şi Eddy.

 

Rene s-a îmbolnăvit din nou, fiind diagnosticat cu cancer la gât, iar Celine s-a împărţit între concerte şi zile petrecute alături de soţul ei bolnav.

 

În 2015, aceasta a urcat din nou pe scenă pentru a-i împlini una dintre ultimele dorinţe ale lui Rene.

 

Nu am vrut să revin pe scenă. Nu aveam nevoie de asta. Să nu ma înțelegeți, însă, greșit, iubesc să cânt și îmi iubesc publicul, însă, în această perioadă, chiar aveam alte priorități. Rene a fost cel care a insistat ca eu să mă întorc pe scenă. Când o să mă lovească tragedia, o să mă lovească. Cel mai important job al meu este să-l fac pe soțul meu să înțeleagă că noi o sa fim bine. O să am grijă de copiii noștri. El o să ne privească și o sa aibă grijă de noi dintr-un alt loc', mărturisea Celine Dion anul trecut dupa întoarcerea ei pe scena Caesars Palace din Las Vegas.

 

În interviul pentru USA Toay, artista mărturisea, de asemenea, că Rene îşi doreşte să moară în braţele ei, iar ea îi va respecta şi această dorinţă.

 

Foto: Hepta

 

Rene Angelil, soţul lui Celine Dion, a muritRene Angelil, soţul lui Celine Dion, a murit

 


 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter