Renee Zellweger joaca in Bridget Jones 3 - VIDEO

Publicat pe

La sfarsitul anului 2010, Renee Zellweger va intra din nou in pielea personajului Bridget Jones, editorialista care devine jurnalist de televiziune.

Primele doua filme ale seriei au la baza romanele scriitoarei britanice Helen Fielding.

Renee Zellweger

Cel de-al treilea film va avea un scenariu inspirat dupa o serie de articole pe care britanica le-a scris pentru „The Independent' in 2005 in care eroina, ajunsa la 40 de ani, isi doreste foarte mult un copil.

In „Jurnalul lui Bridget Jones', lansat in 2001, Renee a jucat alaturi de Hugh Grant si Colin Firth. Filmul a avut incasari de 282 de milioane de dolari. In 2004 a aparut continuarea, „Bridget Jones: La limita ratiunii', pelicula inregistrand incasari de 262 de milioane de dolari, potrivit Box Office Mojo.

Renee Zellwegger are in palmares un Oscar, un Glob de Aur si un premiu Bafta, toate acordate pentru filmul „Cold Mountain' (2003). Peliculele „Chicago' si „Sora Betty' i-au mai adus doua Globuri de Aur.

Foto: http://reneefan.net/

Jurnalul lui Bridget Jones – Trailer

 

Bridget Jones: La limita ratiunii – Trailer

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter