Ricky Martin recunoaste ca este homosexual

Publicat pe

Dupa multe speculatii legate de orientarea sa sexuala, Ricky Martin a recunoscut pe site-ul personal ca este homosexual.

Ricky Martin„Astazi accept faptul ca sunt homosexual ca pe un cadou pe care mi l-a oferit viata. Am sansa sa fiu ceea ce sunt.', scrie el in limba spaniola, in timp ce textul in engleza este un pic diferit: „Sunt mandru sa anunt ca sunt un homosexual fericit.'.

In urma cu cateva luni, cantaretul in varsta de 38 de ani a inceput sa-si scrie memoriile. Hotararea de a-si face publica orientarea sexuala este un moment important in viata sa.

Artistul nu a dorit sa mai duca aceasta „povara', iar decizia sa fost luata si pentru gemenii sai nascuti in 2008 de o mama purtatoare.

Ricky Martin a ales sa nu-si recunoasca pana acum orientarea sexuala pentru a nu-i fi afectata cariera muzicala.

„Anii de tacere si de meditatie m-au facut mai puternic si mi-au amintit ca toleranta vine din interior. Acum este ziua mea, ora mea, momentul meu.', a adaugat el

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter