Rihanna a pierdut lupta cu kilogramele! Vedeta e încântată de noul ei trup: "Sunt grasă și cu forme acum"

Publicat pe

Indiferent de numărul kilogramelor, Rihanna a fost și va rămâne o divă și un trend setter. În pofida greutății sale fluctuante, vedeta reușește să fie sexy, chiar dacă unii fani o atacă necontenit. Artista a pierdut din nou lupta cu kilogramele, dar pare să se fi resemnat…

Rihanna este cunoscută drept o artistă nonconformistă, așadar aprițiile sale în ținute îndrăznețe sau excentrice nu mai miră pe nimeni. Din păcate, mult mai comentate decât outfiturile sale ieșite din comun ori prestația muzicală – care, de altfel, este una de excepție – sunt kilogramele în plus ale cântăreței, care pleacă și vin cu regularitate.

La începutul anului trecut, după apariția la Premiile Grammy, fanii artistei au tras unanim concluzia că Rihanna e însărcinată… Cântăreața s-a amuzat copios despre speculațiile celor care au considerat că trupul ei mult prea rubicond ascunde o sarcină, cu atât mai mult cu cât Rihanna a avut, de-a lungul timpului, o mulțime de perioade de „expandare”, motiv pentru care s-a ales și cu o poreclă: „Thickanna' (n. red. – thick înseamnă gras, voluminos).

Rihanna nu se teme să vorbească despre trupul ei

Recent, superstarul în vârstă de 31 de ani a dat un interviu pentru The New York Times Style Magazine, în care a vorbit nu doar despre colecția ei de îmbrăcăminte și de produse de make-up, Fenty Beauty – care, de altfel, face furori printre fashioniste – ci și despre problemele cauzate de kilogramele în plus. Artista a explicat că noua ei colecție de îmbrăcăminte e inspirată și de veșnicele ei fluctuații de greutate și de noile ei forme.

„Felul în care mă îmbrac s-a schimbat în funcție de proporțiile mele. Porți ceea ce-ți stă bine, asta-i tot! Sunt grasă și cu forme acum, iar dacă nu pot să-mi port propriile produse, nu are cum să funcționeze! Iar numărul meu nu este cel mai mare. Este, de fapt, mai apropiat de cele mai mici numere pe care le avem. Ajungem până la 46 (mărimea europeană)”, spunea Rihanna cu sinceritate.

Chiar dacă greutatea de acum nu are nicio legătură cu standardele de la Hollywood, nouă ni se pare că Rihanna este cât se poate de sexy. Până la urmă, arată exact ca o femeie normală, care nu trebuie să se teamă că o îngrașă televizorul cu cinci kilograme!

Foto: Hepta, Instagram

Rihanna a pierdut lupta cu kilogramele! Vedeta e încântată de noul ei trup: "Sunt grasă și cu forme acum"Rihanna a pierdut lupta cu kilogramele! Vedeta e încântată de noul ei trup: "Sunt grasă și cu forme acum"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter