Rihanna are rani oribile, buzele si nasul sparte

Publicat pe

RihannaAgresata de Chris Brown in acest week-end, Rihanna are rani oribile, anulandu-si toate angajamentele pe care le avea in perioada urmatoare.

Daca la inceput, politia nu a dezvaluit numele femeii agresate si amenintate cu moartea, acum nu mai exista niciun dubiu.

Potrivit raportului politiei, victima lui Chris Brown a fost Robyn Fenty, acesta fiind adevratul nume al Rihannei.

Politistii ajunsi la locul incidentului au descris ranile artistei ca find „oribile'. Chris Brown a lovit-o in fata de mai multe ori, Rihanna avand chipul tumefiat, buzele si nasul insangerate, conform site-ului TMZ.com. A folosit pumnii pentru a-si lovi iubita si nu a avut o arma, asa acum se credea initial.

In pofida acestui „tratament', nu Rihanna a fost cea care a apelat politia, ci un martor care a asistat la scena.

Se pare ca la originea conflictului se afla gelozia Rihannei care i-a reprosat lui Chris Brown ca a inselat-o cu una dintre dansatoare.

Cantaretul a fugit initial, ulterior s-a predat si a fost eliberat contra unei cautiuni de 50 000 de dolari. La 19 ani, el risca pana la 9 ani de inchisoare si distrugerea iremediabila a carierei.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter