Rihanna lanseaza albumul ”Good Girl Gone Bad The Remixes” - VIDEO

Publicat pe

RihannaRihanna va lansa „Good Girl Gone Bad The Remixes', o noua versiune a albumului „Good Girl Gone Bad', castigator a doua discuri de platina.

Aceasta colectie include o alta varianta a hit-urilor semnate Rihanna, acestea fiind remixate de cei mai in voga producatori de muzica dance, printre care si Tony Moran, Seamus Haji, Jody Den Broeder, Moto Blanco si Wideboys.

„Good Girl Gone Bad' si „Good Girl Gone Bad: Reloaded' s-au vandut in 6 milioane de exemplare, lansand 3 hit-uri devenite Number One: Umbrella, Take A Bow si Disturbia.

„Good Girl Gone Bad „este cel de-al treilea material lansat de artista in mai putin de doi ani de zile, Rihanna castigand in cariera sa mai multe premii Grammy, MTV Video Music Awards, American Music Awards.

In ciuda programului sau extrem de incarcat, Rihanna isi continua colaborarea cu Fundatia Believe. Cantareata a pus bazele acestei fundatii in 2006 pentru a-i ajuta si inspira pe copiii saraci din intreaga lume. Believe ofera copiilor nu numai sansa de a supravietui, ci si sansa de a se afirma, fundatia punandu-le la dispozitie ajutor financiar, educational si medical oricand si oriunde este nevoie de acest lucru.

Foto: Universal Music

 Rihanna – Disturbia

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter