Rihanna, Tina Turner, Whitney Houston, Kim Basinger - Victime ale violentei

Publicat pe

Whitney Houston, Bobby BrownWhitney Huston si Bobby Brown
Daca in filmul The Bodyguard', personajul lui Whitney avea parte de protectia si dragostea unui barbat indragostit pana peste cap, in viata reala, norocul nu a fost de partea ei. A fost casatorita timp de paisprezece ani cu Bobby Brown, mariaj presarat cu nenumarate scandaluri. Au condus impreuna in stare de ebrietate, au consumat droguri si s-ar zice ca nici violenta fizica nu le este straina. Se pare ca Whitney a chemat la un moment dat politia la casa celor doi din Atlanta, speriata de sotul care a lasat-o cu vanatai pe fata. In 2006 a fost pronuntat divortul, in urma caruia copilul cuplului, adolescenta Bobbi Kristina, a ramas in grija mamei. Judecatorii trebuie sa fi avut o misiune grea in a decide daca fata va intra in custodia unei mame internate de doua ori la reabilitare sau a unui tata agresiv si dependent de droguri. Cum o viata tumultoasa merita marcata printr-o autobiografie, Brown si-a povestit viata in The Truth, the Whole Truth', prilej cu care a mentionat ca Whitney l-a initiat in consumul de cocaina: „Pana sa o cunosc pe ea, marijuana era alegerea mea constanta. Apoi am inceput sa pierd controlul. Ma drogam cu orice: cocaina, heroina, iarba.' De asemenea, justifica intr-un mod ciudat decizia de a se casatori: „Pentru ea era important sa-si reabiliteze imaginea, eu vroiam sa fiu iubit si sa am copii'. Fosta sotie, ale carei albume au avut vanzari foarte mici in perioada 2000-2008, a declarat ca divortul i-a luat o piatra de pe inima: Sincer, trebuia neaparat de divortez, pentru ca viata mea sa reintre pe fagasul normal'.

Alec Baldwin, Kim BasingerKim Basinger si Alec Baldwin
De[i nu exista dovezi clare ca Alec Baldwin ar fi folosit vreodata forta fizica impotriva lui Kim Basinger, violenta verbala a ocupat un rol important in relatiile dintre cei doi. La aproape sapte ani de la divort, ale carui motive au fost diferentele ireconciliabile, batalia pentru custodia lui Ireland (12), fiica celor doi actori, continua. Basinger, care are un Oscar pentru rolul din L.A Confidential', pretinde ca actorul are un comportament agresiv si irational. Baldwin, pe de alta, parte, sustine ca fosta sotie are nevoie de terapie, din cauza nevoii patologice de a-l tine departe de fiica sa. Foarte afectat de procesele prin care a trecut in ultimii ani, actorul a publicat in 2008 cartea A Promise to Ourselves'. Desi aduce vorba in carte despre propriile probleme, acesta nu este un atac la dresa lui Kim, ci mai degraba o analiza a efectelor devastatoare ale unui divort. Imaginea lui a fost, insa, puternic afectata de un mesaj vocal trimis lui Ireland, preluat ulterior de mass-media. In mesajul cu pricina Alec ii spunea propriei fiice ca este un porcusor impertinent' si ca o va pune la punct. Condamnarea publica ce a urmat acestui episod de furie l-a impins pe tatal nechibzuit intr-o adanca depresie, din pricina careia a fost pe cale sa se sinucida. Povestea dintre Baldwin si Basinger a inceput frumos, pe platourile de filmare ale unei comedii romantice, The Marrying Man'(1991), dar se termina cu o drama. Frumoasa actrita a cheltuit peste un million de euro pentru a-l tine pe fostul sot departe de Ireland. Mai mult, se pare ca in repetate randuri a fost convinsa ca Alec vrea sa o ucida, dupa cum a observat chiar el.

Foto: www.hepta.ro, www.bbc.com, www.usmagazine.com, www.abcnews.com
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter