Rita Mureșan se va ocupa de pomana lui Răzvan Ciobanu! Mama designer-ului i-a cerut asta, chiar la înmormântare!

Publicat pe

Părăsit de mulți prieteni, după ce a avut probleme financiare, Răzvan Ciobanu s-a bucurat să o aibă pe Rita Mureșan aproape, până la sfârșitil vieții. Și nu numai! Creatoarea de modă este cea care se va ocupa de pomenile lui Răzvan Ciobanu, fiind rugată chiar de mama designer-ului să o ajute în acest sens. 

 

Rita Mureșan se va ocupa de pomana lui Răzvan Ciobanu! Mama designer-ului i-a cerut asta, chiar la înmormântare!Rita Mureșan se va ocupa de pomana lui Răzvan Ciobanu! Mama designer-ului i-a cerut asta, chiar la înmormântare!

 

Răzvan Ciobanu a avut parte ieri de o înmormântare creștinească la care i-au fost alături doar opt vedete. Asta, deși era cel mai iubit și cel mai râvnit designer, în urmă cu zece ani și toate persoanele publice îi erau la picioare. Printre cei care i-au adus un ultim omagiu a fost și Rita Mureșan, una dintre puținele vedete cu care Răzvan încă mai ținea legătura, în ultimii ani. Iar creatoarea de modă a ales să-i fie alături lui Răzvan și după moarte, ea fiind cea care se va ocupa de pomenile designer-ului. „Să-i faci, mamă, și tu, pomană. O să-i fac și eu” i-a spus mama lui Răzvan Ritei Mureșan, la înmormântare.

De altfel, Rita a promis încă de luni, din ziua în care Răzvan a decedat, că ea se va ocupa de toate cele creștinești în ceea ce îl privește pe Răzvan. Ea a scris un mesaj emoționant pentru regretatul designer, pe care vi-l redăm în rândurile de mai jos.

 

Rita Mureșan: A fost alături de mine când am pierdut-o pe mama!

 

Rita a reacționai imediat, pe Facebook, după ce a aflat că Răzvan Ciobanu a decedat. Multi se dau prietenii' tai acum! Eu stiu exact cine erau cu adevarat aceia! Voi ramane cu amintirea serilor, muuultelor seri, in care veneai la mine la cina pentru ca stau aproape si gatesc bine'! Si cu frontul comun' pe care l-am facut ca sa le aratam astora' care ne puneau la zid ca eram grasi… Apoi eu am pierdut-o pe mama… Si tu ai fost acolo! Chiar acolo langa mine, la Breaza! Asa ca oriunde te vor duce sa te inmormanteze, eu voi fi acolo! Si ma stii cu posturile si cu pomenile! Din punctul asta de vedere sa nu iti faci griji! Ma uimeste faptul ca ai ales sa pleci in a doua zi de Pasti! Stii cum se spune, de mana cu Iisus! In aceeasi zi cu prietenul Darta! Bravo voua!!! Sa te odihnesti in pace, prieten drag! Dumnezeu sa te ierte, ca doar el poate! Pamantenii stiu doar sa judece! Si probabil te vor judeca! Pentru o gramada de nimicuri! Vor uita ce TALENT extraordinar erai! Insa tu esti deja departe, de mana cu Iisus! Nimic din toate astea nu mai conteaza! Drum bun, friend! Pe curand! Amin!, a scris ea, în cursul zilei de luni.  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter