Robbie Williams lanseaza un ”best of”

Publicat pe

Robbie Williams lanseaza pe 4 octombrie noul single “Shame”, un extras de pe albumul „best of” “IN AND OUT OF CONSCIOUSNESS – THE GREATEST HITS 1990 -2010”.

Robbie WilliamsSingle-ul este scris si interpretat impreuna cu Gary Barlow, fiind un duet intre doua superstaruri. Acest moment reprezinta prima data de cand cei doi inregistreaza si canta impreuna ca duet, si prima colaborare in artisti de cand Robbie a a parasit trupa Take That in 1995.

Albumul IN AND OUT OF CONSCIOUSNESS – THE GREATEST HITS 1990 -2010' contine 39 de piese si va fi lansat pe CD si DVD pe 11 octombrie prin Virgin Records/ EMI.

Albumul se intinde pe 2 CD-uri si este colectia absoluta de hituri a celui mai mare superstar britanic al ultimelor doua decenii.

Cu o impresionanta cifra de 57 de milioane de albume si 11 milioane de single-uri vandute in intreaga lume, Robbie Williams a depasit recorduri peste recorduri in intreaga sa cariera. 7 albume ce au ajuns pe locul I in Marea Britanie sunt un semn clar ca talentatul englez este de departe cel mai bine cotat artist solo din istoria Regatului – un fapt reiterat de prestigiosul premiu Outstanding Contribution To Music (Contributie Exceptionala adusa Muzicii) decernat la celebra ceremonie Brit Awards in 2010. De fapt, el a castigat in total 16 distinctii Brit – mai multe ca oricare alt artist din istoria acestor premii, acestea incluzand votarea piesei ‘Angelsca cel mai bun single al ultimilor 25 de ani. O larga paleta de alte distinctii include un Guinness World Record pentru cea mai rapida vanzare a biletelor la concert, dublata de onoarea de a sustine cel mai mare concert in aer liber din istoria Marii Britanii – la Knebworth in 2003 – ceea ce inseamna ca valoarea sa ca artist de studio este echivalata doar de calitatile sale ca interpret live.

Precedentul album de studio al lui Robbie – Reality Killed The Video Star' a fost lansat in noiembrie 2009 si a vandut peste 1 milion de copii doar in Marea Britanie.

Robbie Williams declara: Este incredibil sa ascult albumul si sa realizez ca au trecut deja 20 de ani de facut muzica si de cantat prin concerte. Si lucrul cel mai frumos legat de acest album il reprezinta faptul ca el nu inseamna doar o celebrare a trecutului, ci si o punte catre viitor. Faptul ca o parte a viitorului include un nume din trecutul meu face totul cu atat mai intens'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter