Robert Turcescu si Casa Presei se pregatesc de concert

Publicat pe

Robert Turcescu si “Casa Presei”, proiectul sau de live band au semnat cu casa de discuri Cat Music si vor sustine un prim concert, vineri, 27 ianuarie, la Coyote Café, de la orele 23.

Trupa Casa Presei' a fost infiintata la inceputul anului 2010 si este formata din Robert Turcescu, voce, chitara; Gabriel Basarabescu, clape, voce; George Vila, chitara, voce; Radu Cartianu, bass: Alina Crisan, saxofon, percutie, voce; Dan Teodorescu, tobe.
In urma cu doua luni a fost lansat si primul single Robert Turcescu & Casa Presei, intitulat Ce-mi pasa mie'.

Casa Presei' a fost infiintata din dorinta de a aduna oameni pasionati de muzica, dar care practica o alta profesie: aceea de jurnalist. Asa se face ca, atat Robert Turcescu, cit si George Vila si Gabriel Basarabescu sunt ziaristi. Exceptie fac Radu Cartianu, Alina Crisan si Dan Teodorescu. Cartianu lucreaza pentru EMI Music si a fost component al trupei Timpuri Noi si manager al mai multor artisti, Dan Teodorescu este muzician profesionist in Orchestra Radio si nu numai, iar Alina Crisan, desi absolventa a unei facultati de jurnalistica, are studii muzicale si lucreaza in cadrul Ministerului Apararii Nationale.

Sursa: Cat Music
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter