Roisin Murphy se relaxeaza la prezentari de moda

Publicat pe
Roisin Murphy a declarat intr-un interviu recent ca are nevoie de o perioada de relaxare inainte de a intra in studio.

Acesta pare sa fie si motivul pentru care in ultimele saptamani nonconformista artista si-a facut aparitia la cele mai importante prezentari de moda in New York, Paris, Londra sau Milano.

Roisin Murphy

Apreciata pentru stilul sau vestimentar inconfundabil, Roisin Murphy a ajuns sa fie considerata un adevarat fashion icon', declarandu-se in repetate randuri fascinata de elementele experimentale ale modei.

Referitor la ce imbrac, nu cred ca e vorba de a soca, ci mai degraba de mister. Ideea e sa-i lasi pe oameni sa ghiceasca ce e cu tine, sa expui o imagine complexa, ceea ce nu ar inseamna neaparat ca trebuie sa fii si foarte direct. Pe mine chiar ma atrage aceasta latura mai fantezista a modei', a marturisit artista.

Despre creatiile Rozalb de Mura, labelul de design care i-a oferit cu ocazia BESTFEST cateva tinute artistei, Roisin Murphy declara incantata ca acestea au o anumita austeritate, o anumita frumusete si proportii complet diferite fata de majoritatea hainelor, lucruri care-mi plac in mod deosebit'.

Roisin Murphy va concerta pe 5 noiembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la pretul de 75 lei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter