Roman Polanski a fost eliberat si nu va fi extradat

Publicat pe

Cineastul polonez Roman Polanski a fost eliberat, iar justitia nu a dat curs cererii de extradare emisa de autoritatile americane.

Roman PolanskiGeorge Kiejman, avocatul francez al lui Polanski, s-a declarat „foarte fericit si foarte emotionat' si spera ca Polanski sa se poata intoarce intr-o zi in America.

„Ma bucur pentru ca el va putea sa se intoarca in Franta si va fi liber sa-i revada pe fiul sau, fiica si sotia lui Emmanuelle Seigner, pe care o laud pe aceasta cale, deoarece a dovedit mult curaj in aceasta perioada.'

Regizorul a fost retinut anul trecut la Zurich in baza unul mandat emis in America. Dupa o perioada in care s-a aflat in inchisoare, el a fost obligat sa stea in arest la domicilu.

Problemele lui Polanski cu justitia americana au inceput in 1977, an in care a fost acuzat de violarea unei minore in varsta de 13 ani. Tanara fusese invitata de Polanski in resedinta lui Jack Nicholson pentru o sedinta foto.

In 1978, regizorul care pledase vinovat a parasit America fara a astepta verdictul final. Timp de 30 de ani, autoritatile americaneau fost pe urmele lui pentru a-l extrada.

Foto: www.hepta.ro

Citeste si:

Fugi Roman, fugi!

Femeile din viata lui Roman Polanski

 

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter