ROMÂNII AU TALENT 2019, schimbări majore. Fanii show-ului vor avea parte de surprize în galele live și marea finală

Publicat pe

Cel de-al nouălea sezon al show-ului ROMÂNII AU TALENT este presărat cu surprize, surprize. Astfel, dacă în acest moment se difuzează încă ediții înregistrate, pentru galele live și marea finală, Pro TV a făcut schimbări majore.

ROMÂNII AU TALENT 2019, schimbări majore. Fanii show-ului vor avea parte de surprize în galele live și marea finalăROMÂNII AU TALENT 2019, schimbări majore. Fanii show-ului vor avea parte de surprize în galele live și marea finală

Fanii show-ului de talente nu vor mai asista, ca în ediţiile trecute, la 5 semifinale live, ci doar două gale live, plus marea finală, programată pentru data de 31 mai.

Astfel, pe 17 mai Pro TV va difuza prima gală live, iar pe 24 mai, pe cea de-a doua. Vor fi 24 de concurenţi în semifinale, câte 12 talentaţi în fiecare emisiune.

Foarte mulţi concurenţi nu se vor mai regăsi în ediţiie live din acest an al emisiunii „Românii au talent', producătorii făcând ulterior o selecţie riguroasă a celor care au fost aleşi să meargă mai departe în concurs, primind cel puțin trei de DA'.

Unii dintre concurenţii străini nu vor mai veni în ediţiile live, în care au rămas doar 24.

Potrivit Click!, micuţa Lady V, care a imitat-o pe Cleopatra Stratan, cântând „Ghiţă', nu se va mai regăsi printe concurentele care vor intra în ediţiile live. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter