ROMÂNII AU TALENT. Andra: ”Pielea de găină a reapărut și în sezonul 9!” / Cine este concurentul care a emoţionat-o pe cântăreață

Publicat pe

„Pielea de găină” a Andrei nu lipsește nici din sezonul 9 al competiției ROMÂNII AU TALENT. De altfel, în momentul în care pășește pe cea mai urmărită scenă din România, orice concurent visează să îi cucerească pe cei patru jurați exigenți: să o emoționeze pe Andra, să-l uimească pe Andi, să îl cucerească pe Mihai cu eleganță sau să bifeze toate criteriile lui Florin. 

ROMÂNII AU TALENT. Andra: 'Pielea de găină a reapărut și în sezonul 9!' / Cine este concurentul care a emoţionat-o pe cântăreațăROMÂNII AU TALENT. Andra: 'Pielea de găină a reapărut și în sezonul 9!' / Cine este concurentul care a emoţionat-o pe cântăreață

În ediția de vineri seară, revine celebra 'piele de găină'! După ce un concurent o impresionează pe Andra cu vocea sa, aceasta îi va spune: 'Ai o voce extraordinară! Pielea de găină a reapărut și în sezonul 9!'.

La masa juriului, părerile vor fi împărțite în două tabere după un moment de teatru: dacă Florin va fi vizibil deranjat de detaliile la care actorii nu au fost atenți, Andi va încerca să treacă peste și să aprecieze, totuși, talentul acestora, spre nedumerirea colegului de jurizare: 'Vine Angelina Jolie la tine acasă, inițiați un moment de tandrețe și deodată fuge la baie. Ce decizie iei, Andi? Asta e viața, eu atunci când îmi cumpăr un bilet la un spectacol, de asta mă duc în cutia magică, să văd povestea, nu să văd șuruburile.', îi va spune Florin Călinescu lui Andi.

Cum va răspunde Andi acestei provocări vedem vineri seara, la „Românii au talent”.

Mihai Petre va fi și el surprins de o concurentă! Deși acrobațiile la înălțime, pe tocuri, nu-i vor plăcea juratului, ea îl va cuceri cu un mic gest pe care îl va face la finalul momentului. 'Ai suflat în microfon? M-ai cucerit cu asta!', va spune Mihai mirat.

Cum vor reacționa ceilalți jurați, dar și cum vor comenta dificultatea momentului vedem vineri, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter