Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu, de acum 30 de ani: "O să combat o prostie și o inepție"

Publicat pe

Romanița Iovan a spus adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu, ca o infirmare a tot ceea ce s-a spus de-a lungul timpului. Astfel, acesta nu era bogat atunci și creatoarea de modă nu a intrat într-o relație cu el pentru că ar fi avut avere, ba dimpotrivă. Romanița Iovan spune că, în urmă cu 33 de ani, când au format un cuplu, Irinel Columbeanu era cât se poate de modest financiar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan, Ciolcan o chema pe vremea aceea, au fost împreună încă din 1986, pe când el avea 28 de ani, iar ea 21. Ea era un manechin apreciat, iar el fiul șefului de protocol de la Guvern. Multă lume a crezut că Romanița l-a acceptat pe Irinel în viața ei datorită averii și influenței, dar creatoarea de modă infirmă acest lucru.

Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu, de acum 30 de ani: "O să combat o prostie și o inepție"Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu, de acum 30 de ani: "O să combat o prostie și o inepție"

Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu. Cât de bogat era afaceristul, atunci

Se spune că după Revoluție, când Romanița a hotărât să devină designer, Irinel a fost cel care a ajutat-o cu bani. De altfel, o vreme au circulat multe legende despre sumele pe care Irinel Columbeanu le-ar fi băgat în afacerea iubitei sale, dar și despre un cadou de despărțire consistent.

Romanița Iovan neagă aceste informații.

„O să combat o prostie și o inepție. Irinel, pe vremea aceea, pe vremea lui Ceaușescu, trăia într-o casă de ICRAL. Despre asta este vorba.

Nu învârtea averi și nicidecum, iar relația noastră a fost foarte frumoasă și am rămas prieteni, 33 de ani de prietenie, și prietenia continuă, ceea ce mi se pare extraordinar.

Niciodată când un cuplu vrea să aibă o relație, poate pentru toată viața, nu trebuie să comentezi, nici să judeci, pentru că doar ei știu ce este acolo și probabil că ei își doresc, mai mult decât sigur că ei își doresc și este exact treaba lor', a declarat Romanița Iovan în exclusivitate pentru emisiunea EGO LIFE.

Citește și: Lidia Buble, despre mutarea în București și despărțirea de familie: „Încă din primele zile…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Tudor, fiul lui Răzvan Simion, la 13 ani. Îi seamănă mult tatălui său

Romanița Iovan spune că nu a ajutat-o cu bani Irinel Columbeanu

Cu ceva timp în urmă, Romanița Iovan povestea cum a intrat în afaceri și nega faptul că Irinel Columbeanu ar fi ajutat-o cu bani.

'Nimeni nu are o poză cu noi (n.red cu ea și cu Irinel Columbeanu). Toţi vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecţia financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic. Nici casa, nici maşinile pe care le are acum, nici banii din conturi.

Amândoi am pornit de la zero. După Revoluţie, şi-a cumpărat tot o maşină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte.

Importurile de papucei (n.r. prima afacere a Romaniţei a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în business-ul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram de mult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piaţa Victoriei, dar eu am construit de la zero', spunea Romaniţa Iovan într-un interviu pentru revista Kamikaze.

Relația Romaniței cu irinel Columbeanu s-a încheiat în 1996.

La scurt timp, Romanița devenea una dintre cele mai bogate femei din țară, cu afaceri în imobiliare și în modă. Câțiva ani mai târziu, fostul manechin se căsătorea cu pilotul Adrian Iovan, iar în 2006 aducea pe lume un băiat.

Imediat după despărțirea de Romanița Iovan, Irinel Columbeanu apărea alături de Anna Lesko, care pe atunci avea doar 17 ani și era dansatoare într-o trupă care dădea spectacole pe litoral. Cei doi au format un cuplu timp de 8 ani.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter