Romina Power îşi caută de 25 de ani fiica dispărută în America: „Nu mi-am pierdut niciodată speranța” / Albano crede că Ylenia este moartă!

Publicat pe

Romina Power își caută de 25 fiica dispărută în America. Cântăreaţa nu și-a pierdut speranța că, într-o zi, o va strânge din în brațe și a lansat un apel, prin intermediul contului ei de Instagram, privind căutarea fiicei ei Ylenia dispărute în New Orleans în 1994.

Romina Power îşi caută de 25 de ani fiica dispărută în America: „Nu mi-am pierdut niciodată speranța' / Albano crede că Ylenia este moartă!Romina Power îşi caută de 25 de ani fiica dispărută în America: „Nu mi-am pierdut niciodată speranța' / Albano crede că Ylenia este moartă!

„Noiembrie este luna în care s-a născut Ylenia. Dispărută în Statele Unite în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi strânge din nou în braţe. Ştiu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar dacă cineva recunoaşte o femeie care seamănă cu fata asta, contactaţi-mă. Mulţumesc', a fost mesajul Rominei Power, care şi-a îndemnat fanii să partajeze fotografia.

Deşi cântăreaţa în vârstă de 68 de ani nu a renunţat vreodată la ideea de a o regăsi, fostul ei soţ şi tatăl fetei, Albano Carrisi (76 de ani), este convins că tânăra a murit. La fel şi justiţia.

Fiica mai mare a celor doi se afla în New Orleans în iarna lui 1994, pentru a scrie o carte despre viaţa şi cariera unui muzician local – Alexander Masakela, în vârstă de 54 de ani. Mulţi au speculat că tânăra se îndrăgostise de el, citează News.ro.

Părinţii ei au vorbit ultima dată cu Ylenia la telefon pe 1 ianuarie. De la acel moment au fost lansate numeroase ipoteze. Unul dintre martorii credibili a afirmat că Ylenia Carrisi consuma droguri şi că s-ar fi sinucis aruncându-se în Mississippi. Alţii au spus că ar fi fost inclusă într-un program de protecţie a martorilor şi a fost nevoită să îşi schimbă înfăţişarea şi numele. În luna iunie 2011, săptămânalul german Freizet Reuve scria că se afla într-o mănăstire.

De-a lungul anilor au fost făcute numeroase investigaţii, însă fără vreo concluzie. Moartea tinerei a fost declarată în 2014, de un tribunal din Brindisi, la cererea tatălui ei. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter