Roxana Ciuhulescu de la Survivor, din nou la Tribunal cu fostul soț, pentru o sumă urișă de bani: "Nu ne place circul"

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu de la Survivor și Mihai Ivănescu au divorțat în 2017, dar procesul prin care Faimoasa îi cere fostului soț o sumă uriașă continuă. Judecata, începută în 2018, este încă la stadiul de fond procesual, iar pe 17 ianuarie 2022 ar fi trebuit să aibă o nouă înfățișare a părților. Roxana Ciuhulescu este acum în Republica Dominicană, concurentă în competiția Survivor 2022.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu de la Survivor, din nou la Tribunal cu fostul soț, pentru o sumă urișă de bani. Pentru că Roxana Ciuhulescu este în Republica Dominicană, pentru Survivor 2022, procesul cu fostul soț a fost, din nou, amânat, următorul termen fiind stabilit pentru luna martie, condiția esențială fiind însă să fie prezente părțile. Ceea ce înseamnă că avocații Roxanei, în cazul în care ea va continua la Survivor 2022, vor fi nevoiți să ceară încă o amânare.

Roxana Ciuhulescu de la Survivor, din nou la Tribunal cu fostul soț, pentru o sumă urișă de bani: "Nu ne place circul"Roxana Ciuhulescu de la Survivor, din nou la Tribunal cu fostul soț, pentru o sumă urișă de bani: "Nu ne place circul"

Procesul de partaj dintre Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț implică bunuri care sunt evaluate la sume uriașe de bani, cei doi apelând la instanțe pentru a 'regla' situația după ce, inițial, divorțaseră la notar.

'A fost un divorț elegant, la notariat. Nu ne place circul', povestea, cu ani în urmă, Roxana Ciuhulescu la emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena Stars.

Roxana Ciuhulescu de la Survivor, din nou la Tribunal cu fostul soț, pentru o sumă urișă de bani

Cum orice proces în care sunt implicate bunuri sau valori mobiliare trebuie timbrat corespunzător din punct de vedere legal, Roxana Ciuhulescu a cerut instanței să i se permită să facă plata timbrului judiciar în rate.

'Dispune eşalonarea taxei de timbru, astfel cum a fost stabilită la suma de 26.003,93 lei, aceasta urmând a fi achitată de reclamantă pe parcursul a 12 rate lunare, începând cu luna martie 2019, fiecare rată, în cuantum de 2.166,994 lei, urmând a fi plătită până cel târziu la data de 30 a lunii în curs', se arată într-una dintre minutele instanței din procesul de partaj dintre Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu, potrivit fanatik.ro.

Cum taxa de timbru depusă este de 26.003,93 lei, suma pentru care se judecă actuala Faimoasă de la Survivor România 2022 și soțul ei este simplu de calculat, conform legii.

Mai exact, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr.80/2013 privind taxele judiciare, timbrul reprezintă 1% din valoarea drepturilor patrimoniale solicitate.

Un calcul simplu arată că Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț s-ar judeca, în procesul de partaj de după căsnicia de zece ani avută, pentru bunuri în valoare de 2.600.000 de lei, adică aproximativ 500.000 de euro.

Citește și: Cum arată Oana Radu după ce a slăbit iar 40 kg!Ce operații estetice își face

Citește și: Cine este TJ Miles de la Survivor România 2022.Unde a trăit până acum

Citește și: Ce face Narcis Ianău la 10 ani după Românii au Talent:'Am colaborări cu soprana Sarah Brightman și câștig suficient încât…'

Roxana Ciuhulescu de la Survivor, greșeli în declarația de avere

Roxana Ciuhulescu, angajată până de curând ca și consilier în Ministerul Tineretului și Sportului, pare să aibă o serie de omisiuni în declarația de avere depusă din postura de persoană publică.

Astfel, ca și consilier al ministrului, Roxana Ciuhulescu a încasat puțin peste 25.000 de lei, iar pensia alimentară a copilului pe care îl are din prima căsnicie a fost de 48.000 de lei. Cu toate acestea, în declarația de avere, Roxana Ciuhulescu a 'uitat' să treacă și alocațiile primite de la stat pentru cei doi copii ai săi.

Mai exact, în declarația ei de avere nu se regăsesc sumele pe care le-ar fi încasat din postura de asociat la o firmă care a avut profit declarat de 96.932 de lei, ei revenindu-i 32.845 de lei din sumele raportate la ANAF, scrie Fanatik.

Cu actualul ei soț, Silviu Bulugioiu, bărbatul alături de care are cel de-al doilea copil al său, Roxana Ciuhlescu deține un apartament de 36 de mp și o boxă de aproape 3 mp, ambele dobândite în 2018, în București.

Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu, scandal la Survivor 2022

Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu s-au certat la Survivor 2022, conflictul lor fiind unul cât se poate de serios.

'Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini', i-a a spus Cătălin Zmărăndescu Roxanei Ciuhulescu la Survivor 2022.

'Nu sunt eu îmbârligătoare, Cătăline, tu ești. E foarte urâtă afirmația ta. Nu am venit aici să mă cert cu nimeni, dar mă deranjează când îl toacă pe unu pe la spate. Asta mi se pare o bârfă, mi se pare degradant, mai ales pentru un bărbat. Nu mi se pare deloc ok, este o chestie pe care eu o urăsc.

Este vorba despre faptul că nu suntem o familie și nu avem cum să fim una. Alții au ales să tacă, eu am ales să nu tac. El are un cui împotriva mea, l-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe. E vorba de respect, de bun simț, dacă nu avem aceste lucruri înseamnă că nu suntem oameni', a fost răspunsul Roxanei Ciuhulescu.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter