Roxana Ciuhulescu joaca intr-o piesa de teatru

Publicat pe

Roxana CiuhulescuRoxana Ciuhulescu debuteaza in teatru, urmand sa joace in piesa de teatru „Casa Zoikai', in regia lui Alexandru Tocilescu, care va fi pusa in scena la Teatrul de Comedie.

Prezentatoarea emisiunii Pro Motor va face parte dintr-o distributie selecta, ea jucand alaturi de George Mihaita, Valentin Teodosiu, Virginia Mirea si Emilia Popescu.

„Nu am cautat casting-uri, nu am cautat roluri la teatru, pur si simplu s-a intamplat, ca si in televiziune. Intr-o buna zi, anul trecut, pe vremea cand filmam la salonul auto de la Paris, am fost sunata de George Mihaita si invitata la Teatrul de Comedie sa dau o proba pentru rolul Madam Ivanova din «Casa Zoikai», de Mihail Bulgakov, in regia lui Alexandru Tocilescu. La intoarcerea in tara, am mers la teatru si… rolul a fost al meu”, a declarat Roxana.

In ciuda inaltimii ei, Roxana spune ca se simte ca un om mic, in comparatie cu toti „colosii' prezenti pe afisul piesei scrisa de Mihail Bulgakov.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter